administ
Go
|
Wątpliwa sprawa, bo lepiej i taniej brać skuteczne pigułki, niż ... mieć kłopoty.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mojej córy (15 lat) w klasie dziewczyna niedawno poroniła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U mojej córy (15 lat) w klasie dziewczyna niedawno poroniła... W Polsce, czy "na wycieczce zagranicznej"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Polsce, nie wiem jak to zrobiła... Dziewczyna ta ma 15 lat a jej mama 30...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A na religii nie mówili jej jak się zabezpieczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
... ale chyba jak się robi, a nie zapobiega!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli kolejny niż demograficzny nam nie grozi... Pojeździmy. Wypłoszymy? Tak więc nic pewnego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
35 km w pięknym słońcu, polem, lasem i nasypem na Zalewem Zalewem Zegrzyńskim. Uff, czuję w plecach i siedzeniu. Ale warto było. Przepiękne tereny, potoczki , bajorka, dziki las na terenie Wodociągu, choć znak chlor z trupią czaszką nie nastrajał przyjaźnie. Nasyp dość wąski , więc musiałam uważać co by z niego się nie stoczyć przy podziwianiu przyrody. Duło dzisiaj we wszystkich możliwych kierunkach, więc droga trochę ciężkawa. Spore grupki kolarzy, ale he, he gdzie oni byli zimą jak ja te tereny objeżdżałam w śniegu i po lodzie. No szybkość mają. U nich to parę ruchów pedałami i już są 200 metrów przede mną. Jak wracałam popedałowałam za młodym bażantem w las , jednak uciekł zgrabnie w pobliskie chaszcze a ja na gęstym , zbitym podłożu z traw miałam niejakie trudności w zachowaniu równowagi. Wyprawa udana a teraz jestem głodna jak wilk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reaguję widać jak pies. Ktoś ucieka a ja za nim. Jeszcze zacznę bażanty w zębach przynosić.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|