|
RafałS
|
To tak nie po naszemu Aż się przez te żarty obco poczułem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To tak nie po naszemu Aż się przez te żarty obco poczułem. Ale jeszcze nie wyobcowany! Na żartach to niekiedy wypadało by się znać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Na żartach to niekiedy wypadało by się znać. Słyszeliście reniu, słyszeliście Blackend'zie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi powietrze tłumi dźwięk...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja mam słuchafony i czytam tylko jednym okiem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oho! Traska mnie się dziś skróciła. Zapomniało się czapki, rękawiczek...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cos nie moge namierzyc tematu o dzwonkach,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
W tym wątku to mogą być tylko dzwonki do roweru... pi pip...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Popedałowałam najpierw na swoim staruszki do zaprzyjaźnionego pana (ten od rowerów i 6 synów) na przegląd, ale warsztat nieczynny. To ruszyłam dalej. Oooo, warunki ciekawe. Śnieg, lód, dziury, doły, błoto wedle życzenia. Wybroniłam się przed paroma upadkami i tak 20 km. Oczywiście na początek jazda pod wiatr, ale później już z wiatrem. A w ogóle to tak jak lubię głucho, pusto. Pod koniec zmarzły mi już palce u stóp i poczułam solidne zmęczenie. Teraz czuje jak rozmarzam po boczku z cebulką w głębokim tłuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ile płacą za taki skok?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Popedałowałam najpierw na swoim staruszki do zaprzyjaźnionego pana (ten od rowerów i 6 synów) na przegląd, ale warsztat nieczynny. A to się tata byłego kolegi syna z klasy nie spisał, ale pewnie mało chętnych na przeglądy rowerów o tej porze roku. Na wiosnę będą zaś kolejki!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jacyś desperaci muszą być, bo żeby tak ryzykować własnym zdrowiem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zdecydowanie wolę rower i biegi. Skoki na bugee nie zawsze kończą się szczęśliwie. Poza tym ja zawsze mogę przystanąć i poodpoczywać a w czasie skoku a potem spręzynowania na linie raczej to wątpliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Popedałowałam najpierw na swoim staruszki do zaprzyjaźnionego pana (ten od rowerów i 6 synów) na przegląd, ale warsztat nieczynny. A to się tata byłego kolegi syna z klasy nie spisał, ale pewnie mało chętnych na przeglądy rowerów o tej porze roku. Na wiosnę będą zaś kolejki! Ale jeszcze go nawiedzę . w późniejszym terminie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież! Rower musi być sprawny.
|