RafałS
|
Za dużo jak na przełamanie lodów, znaczy się po zimie. Tak wyszło, na stopniowe oswajanie się ze słońcem nie było okazji. Teraz już nie pojeżdżę za daleko, burze zapewne pomogą dopilnować.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ręce mam całe w towocie, bo doczyszczałam rumaka. Dostałam próbkę smaru z teflonem . Za pół godziny wyruszę w swoją zwykłą trasę i ciekawa jestem jak się będzie jechało. Wczoraj nawiedziłam sporą hurtownie, która jest niedaleko i popatrzyłam na ceny. Dobra pompka 178 PLN, siodełko (dla męża) 123- 140 PLN, buty na rower 600 PLN .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
:shock:o matko, to ja juz nie pytam ile ten rower kosztowal jak buty i pompka takie drogie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
... buty na rower 600 PLN . One same pedałują?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za tysiąc złotych, to można fajne, kultowe auto sobie kupić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
OSRAM też jest...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
OSRAM też jest... Ta jest dłużej na rynku, bo się wywyższa
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Popedałowałam sobie 40 km w urozmaiconym terenie. Najpierw asfaltem a potem wałem wzdłuż Zalewu Zegrzyńskiego. Tam był taki żwirek i czy to zasługa tego smaru z teflonem czy to moich szanownych łydek a może jeszcze tego , że odpowiednio się ubrałam, tzn. przezornie założyłam tylko lekką bluzkę na ramiączkach, mój rumak gnał jakby na skrzydłach. Opony mam do jazdy terenowej, więc i to zasługa opon. Jazda wałem jest niewygodna, bo wąsko i można spaść, poza tym po deszczach wszystko zarosło a dodatkowo jakieś żuki, bąki ciągle na mnie wpadały. Było paru wędkarzy , spokojnie łowili, ale na deser nad brzegiem, z trawy wyłonił się goły facio. Pardon miał kapelusz na głowie , więc mąż stwierdził , że nie był goły. Na początku go nie zauważyłam, ale jak się poruszył to siłą rzeczy przyjrzałam się dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Radzio? O matko. Niby jak miałam poznać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano faktycznie. Szuwarek. Ale tak w stroju Adama? Jakbym wiedziała, że to Radzio to zatrzymałabym się i nawiązała kontakt , przynajmniej głosowy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba jesteście z tego samego regionu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Estetyka kontrowersyjna? Miałem kąpielówki. Przepraszam. Miałem kąpielówki na sobie. Tak miało być. Tak, ale to nie Radzio. Nie Radzio.
|
|
|
|
|
|
|
|