Radzio
Go
|
O ja głupi. Znaczy zaledwie przeczytałaś, bądź usłyszałaś i stąd ta wiedza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ja głupi...
To wszystko wyjaśnia...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Napisały co wiedziały i frrrr ze śmiechem odleciały...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
U mnie słonecznie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to jesteś usprawiedliwiona. Ja przed wiatrem się zabezpieczam, bo nie wiadomo z której strony dmuchnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mężczyzna jest jak wiatr, ... Prawdziwy Mężczyzna jest jak wiatr.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kuchenka zapomniałem! Do tego co poniżej(sorki powyżej) Radzio Pierwszy Lepszy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mężczyzna jest jak wiatr, ... Prawdziwy Mężczyzna jest jak wiatr. Nil'hi?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mężczyzna jest jak wiatr, ... Prawdziwy Mężczyzna jest jak wiatr. Nil'hi? Przez Szklarskich rozpowszechniony jako Nil'chi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fakt. Doskwierał mi kiedyś brak pamięci do imion- ten z wojennej ścieżki. Nic podobnego, raczej z kogutem bym tę myśl skojarzył. Gavroche. Świąteczny nastrój "waleni" nie ominie. Kogut, to takie ptaszysko, którego do szatana porównują. A! Ponieważ przypomniałem sobie, że zwierząt do "gupich" zabaw mieszał nie będę- super miłym cytatem się posłużę- skąd wryło mi się skojarzenie, które w postaci sentencji wyartykułowałem. ... bo nie wiadomo z której strony dmuchnie... Mężczyzna jest jak wiatr, ... Prawdziwy Mężczyzna jest jak wiatr.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Do nadzwyczaj skromnego tegorocznego dystansu rowerowego udało mi się jeszcze dopisać kropeczkę. Kto wie kto wie, może jeszcze z tego mały wielokropek będzie, wszak tydzień jeszcze został.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez namysłu. Dziś zagwarantowałem sobie 2x30km, w obie strony z siodełkiem i na pedałach. Znaczy czysta rekreacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...nadzwyczaj skromnego... Pomimo sklerozy przypomniałem sobie - to przez to że mi ulubione wyjazdy z mieściny zabarykadowali (i to na lata chyba ), zaś jazda pomiędzy zapuszkowanymi nie jest romantyczna, że tak powiem. Dwukropek osiągnięty, rad jestem z niego, a że niesamowicie przejrzyste niebo to i biofotodiody ekstra coś załapały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|