RafałS
|
Dupa tam! W domu to ja tylko na bandżi skaczę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To wiadomo. Najbezpieczniej...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie za oknem i nie wiążą tylko sam się wiążę. Wystarcza gumka od majtek i można skakać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat. Mieszkania mają 265cm max. Półmetrowy skok na bandżi,... nawet guma od majtek się bardziej rozciąga.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Akurat. Mieszkania mają 265cm max. Półmetrowy skok na bandżi,... nawet guma od majtek się bardziej rozciąga. Ta. Chyba Twoich
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie za oknem i nie wiążą tylko sam się wiążę...
Mnie wiążą, do grzejnika, ale poziomo to nie to samo, trudno utrzymać pion.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Akurat. Mieszkania mają 265cm max. Półmetrowy skok na bandżi,... nawet guma od majtek się bardziej rozciąga. Coś Pan, w Warszawie mieszka czy jak? U mnie ekstra +8cm odkąd pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
DO koryta, prawie japońce ciągają. W lodówce same jaja, masło i ser. I upał. +7 oC.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O ho ho, jak w jaskini i pewnie stałe +7.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie dość, że podeptałem Stary Rok, to na dokładkę przejechałem Go także. Zadowolony z siebie jestem, że ho, ho.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Pogoda zachęcała dziś do przejażdżki. Było rześko i słonecznie, więc 25 km na rowerku to była czysta przyjemność
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pobieżny rekonesans prowincji pozwolił stwierdzić że jakoby tako się wiosna zakradła ni stąd ni z owąd . Białokwiat leśny w rozkwicie. Li tylko dalej tak będzie, a łysodrzewy ustąpią jeszcze w tymże miesiącu. Suchość w środowisku daje się poznać, będzie to susza czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wymiana koła napędowego. Minus 20% energii ciśnęcia pedalców, gdzieś tak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj pompowałem dwa rowery, a dziś były w użyciu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz wnusio ma fajną hulajnogę na 3 kółkach i z hamulcem... (pierwszy raz taką widziałam) jeden rowerek do odpychania się nogami - bez pedałów (tez takiego wcześniej nie znałam) i jeden z czterema kółkami (na tym jeszcze sam nie potrafi jechać). Jeszcze samochód na pedały ma. Mobilny "facet"... Ale najbardziej to lubi na tej hulajnodze żużlować po podwórku...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hulajnoga fajna rzecz, a z hamulcem w ogóle. Najlepsza składana... W górach na ten przykład, zdjąć z pleców i fru w doliny... Tup, tup pod górę i fruuu.
|
|
|
|
|
|
|
|