Gavroche
|
I do dziś idzie, bo usiąść ... nie ma gdzie. Fakt, jak d... boli to i mięciuchny mech wydaje się tłuczonymi kamieniem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tym bardziej, że idzie dnem kamienistego strumienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na pierwszy rzut oka, to rowerek widzę że jest zawodowy, przystosowany do jazdy bardziej w terenie niż miejskiej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taki tam kompromisowy składak . W teren i na ulice bo jakoś trzeba najpierw w ten teren dojechać . Tylko dziś nie było zmiłuj i boczkiem, na piechotę było koniecznością, a i tak ledwo... Rekord ubłocenia ostatecznie pobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czasami dobrze jest tak umazać się oczyszczająco w błocie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Polecam granie w pilke halowa, jest wypas na maxa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Wypas po pas w błotku.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Halówki już mi się odechciało, ale za to biegam w sezonie od wiosny do jesieni. Może poszedłbym jeszcze na tenisa, ale nie mam z kim.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No ten bol jest piekny i specyficzny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ból jest piękny...zboczeńcy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dynamika ruchu. Czysty bieg - schematyczny, powtarzalny. Sporty drużynowe - ruchy jak przeciwnik wymoże/pozwoli + zmiany tempa i inne nieregularności.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No w dodatku po raptem niecalych dwoch miesiaca grania na hali zapisalismy sie do corocznych halowych zawodow miejskich Z polowa ledwo co sie znamy, dopiero na sali sie poznalismy i dotajemy niezle becki, bo nasza taktyka to chaos Smiechu jest co niemiara ale przez to zostawiamy hektolitry potu, bo inni graja pilka, podaja a u nas chaotyczne ganianie za pilka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Lepsza radosna, niezobowiązująca gonitwa niż tylu trenerów ilu zawodników.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I jeszcze parunastu pomniejszych działaczy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Istota polskiego sportu.
|
|