RafałS
|
O! Akurat będzie po ptokach. Ozimina słońcem się zachłyśnie, wzrośnie i ptoki przesłoni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
...Wysypka ...Błotna Tera w zasuszonym błocie kręcę . Ojojojojojoj! Jakby to Radzio napisał, to byłby strasznie złowróżbny osobliwy rebus! A tak to zwykłe wyrżnięcie w błoto raczej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O! Akurat będzie po ptokach. Ozimina słońcem się zachłyśnie, wzrośnie i ptoki przesłoni. "Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O! Akurat będzie po ptokach. Ozimina słońcem się zachłyśnie, wzrośnie i ptoki przesłoni. "Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Akurat będzie po ptokach. Ozimina słońcem się zachłyśnie, wzrośnie i ptoki przesłoni. Nic to, z ziemi będę sobie "paczył".
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A jak tylko sięsię przecie to co?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może to jaka pokuta?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmmm, może być. Zboczenie jakieś do pokuty takiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rebus? Jak nic rebus...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Aury się przecież nie wybiera, ona taka jest właśnie tam, gdzie się jest. Jak nie, jak tak... Podchodzisz do okna. Patrzasz . Decydujesz . Idziesz, lub nie... jak w deszcz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aury się przecież nie wybiera, ona taka jest właśnie tam, gdzie się jest. Rebus opiera się na: sięsię, pokucie i sentencji Wiliama Szy, znaczy Sze., znaczy Sha., poety znaczy. Rebus? Jak nic rebus... Ba! Tyle, że Autor jeszcze o tym nie wie. Pro...kurczę, pro...kogut, pro...kura...tor. Prokurator jakiś, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aury się przecież nie wybiera, ona taka jest właśnie tam, gdzie się jest. Rebus opiera się na: sięsię, pokucie i sentencji Wiliama Szy, znaczy Sze., znaczy Sha., poety znaczy. Rebus? Jak nic rebus... Ba! Tyle, że Autor jeszcze o tym nie wie. Pro...kurczę, pro...kogut, pro...kura...tor. Prokurator jakiś, czy co? Pro...rok! Prorok miało być!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Wyjechałem ze słońcem a wróciłem z deszczem. Przejechałem 23 km a tuż przed wyjazdem pyknąłem 75 pompek, aby górę z dołem zrównoważyć trochę . W godzinie się zmieściłem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He, he, doktor Kwaśniewski robi 500 przysiadów na jednej nodze.
|
|
|
|
|
|
|
|