jukor
Go
|
No tak, ale Doktor więcej jajek zjadł, więc potrafi. Z czasem się poprawie troszkę. A póki co, to chcę tylko dopalić śmieci, aby się nie zagnieździły w organizmie Trochę powyżej beta-oksydacji musi być!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z kolei ja to sobie lubię czasem po pinć na każdą nogie, dla picu zrobić. Nie ma potrzeby żeby bardziej te tam stawo struktury dociążać. Ale jak będzie potrzeba to będzie, ale nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śmieszne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Co to jest beta oksydacja ?mogę prosić o wyjaśnienie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Śmieszne... Sobie zrób se.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przysiad na jednej nodze, mądralo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po co mi to? Na dwóch łatwiej... Ja jestem pragmatystką...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak się nauczysz na jednej, na dwóch będzie jeszcze łatwiej. To się nazywa trening.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To może dzieciaki powinny najpierw nauczyć się pisać, żeby im było łatwiej mówić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo najpierw powinny nauczyć się jazdy na rowerze, żeby im było łatwiej nauczyć się chodzić?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I po co tak kotka wykręcać. ...No dobra może być na zmianę. Lewa, prawa, lewa, prawa... Śmiało!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej tak: raz dwa lewa, raz dwa lewa...lewa prawa i koślawa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zobaczcie jaką moc posiada w ciele kolarz torowy: http://youtu.be/S4O5voOCqAQI jak jest zbudowany, większość "kulturystów" osiedlowych mu do pięt nie dorasta.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zobaczcie jaką moc posiada w ciele kolarz torowy: 36N drag 4N toczenie Razem 40N 51km/h = 14,2m/s moc = 568 Watów (0,57kW ; 0,76 konia mechanicznego) Czy jakoś w ten deseń.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Dzisiaj jazda na rowerze to była sama przyjemność mimo, że wiaterek w jedną stronę stawiał lekki opór. Przejechałem 32 km w czasie 68 min i gdyby inni nie "zamulali" drogi było by lepiej. I co ważne, nie czułem dużego zmęczenia. Na rower wsiadłem 3 godz. po śniadaniu /4 żółtka na 40g masła, plasterek żółtego sera z plasterkiem masła, kawa ze śmietanką /. 15 min przed wyjazdem jeszcze zjadłem 3 kostki czekolady 70%.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ha to dobrze że ja dziś nie zamulałam na rowerku [ niestety mogę się rozpędzić wszak tylko do tych 16- 18 km/h]
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Przejechałem 32 km Na rower wsiadłem 3 godz. po śniadaniu /4 żółtka na 40g masła, plasterek żółtego sera z plasterkiem masła, kawa ze śmietanką /. 15 min przed wyjazdem jeszcze zjadłem 3 kostki czekolady 70%.
moja mama powiedziałaby, przecież ty głodny wyjeżdżasz w tak długą podróż ,dziecko !
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Przejechałem 32 km Na rower wsiadłem 3 godz. po śniadaniu /4 żółtka na 40g masła, plasterek żółtego sera z plasterkiem masła, kawa ze śmietanką /. 15 min przed wyjazdem jeszcze zjadłem 3 kostki czekolady 70%.
moja mama powiedziałaby, przecież ty głodny wyjeżdżasz w tak długą podróż ,dziecko ! O drugim posiłku zaczynam dopiero myśleć Kilka dni temu syn powiedział, że coraz chudszy. Moja waga jest jednak stała od dłuższego już czasu
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|