Kryanna
Go
|
Jeszcze sezon rowerowy nie rozpoczęty? Ja już pierwsze 10 km zrobiłam Może to nie wyczyn ale jak dla kogo - mam nowy pojazd i to była próba generalna w terenie. Nie było wywrotki - znaczy się będzie dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jeszcze sezon rowerowy nie rozpoczęty?
a kiedy był zamknięty ? . Też oglądałem wczoraj rowery, ale tylko oglądałem. Poczekam, aż mi ten ukradną, który mam
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jak to ten ze zdjęcia to nie licz na kradzież
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Poczekam, aż mi ten ukradną, który mam Też tak czekałem i to mając drugi, nowy, skończyło się zmęczeniowym wyrwaniem hamulca przedniego koła i wkręceniem go w szprychy, potem spektakularny pad przez kierownicę, asfalt (25km/h), starsza pani co to widziała mało zawału nie dostała, a ja się dorobiłem tylko lekkich otarć dłoni i przedramień. Po oględzinach stwierdziłem, że dobrze się stało, rama już miała prawie krytyczne pęknięcie zmęczeniowe, rower miał 30 lat i był używany prawie codziennie w tym do jazdy po bezdrożach. Może nie warto czekać do końca.Jak hamulce to tyko bębnowe, jak rafka to tylko wzmocniona-terenowa, jak szprychy to tylko ekstragrube, jak opona to tylko turystyczna. Lepiej żeby rower ważył niż się koło ma składać w ósemkę podczas jazdy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przedramion. Chodzenie jest bezpieczniejsze, nie angażuje przedramion.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Sam widzisz, że nie masz co liczyć na kradzież!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U nas co się za bramę wystawi to znika...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to Dobra Zmiana działa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale z podwórka nic nie świsną raczej. Bo to nie wypada, temu co...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo szczególnie dla nastolata w towarzystwie, pozdrowić dorosłą osobę, to wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A to moje dzieci dziwne jakieś, kiedyś pewna nauczycielka na wywiadówce postawiła zarzut, że moja córka zbyt często jej "dzień dobry" mówi Taki roztrzepaniec był z tego dziecka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lepiej częściej niż wcale mówić "dzień dobry"
|