renia
|
Byliśmy dzisiaj znowu na przejażdżce rowerowej. Dłuższej niż wczoraj, ale nie podoba mi się ta jazda za bardzo. Powietrze przy drodze nie taki czyste jak w lesie, pogadać się nie da, uważać stale trzeba bo to piesi, to rowerzyści z naprzeciwka, to przez ulicę ruchliwą prowadzić rower przejściem dla pieszych trzeba, siodło twarde, e nie bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na twarde siodło trzeba mieć miękką pupcię niestety...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są w sklepach takie dedykowane na damską pupę, ale to trzeba samemu dosiąść i wypróbować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na twarde siodło trzeba mieć miękką pupcię niestety... Chyba miałam źle rower ustawiony, siodło za wysoko, a kierownicę za nisko... A widzisz! Chciałaś profesjonalnie, a tu się nie da, bo wygoda ważniejsza!
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Na twarde siodło trzeba mieć miękką pupcię niestety... Chyba miałam źle rower ustawiony, siodło za wysoko, a kierownicę za nisko... Pogoń Reniu chłopaków do ustawienia. Ja co i rusz miałam życzenia (cm w tę, cm w tamtę, wyżej, niżej) aż w końcu (chyba) jest dobrze Dzisiaj znowu pojechałam kawałek ale czasu było mało, bo miałam już po południu fuchę. Jutro mam nadzieję nadrobić zaległości!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja dzisiaj z mężem po lesie spacerowałam i chyba 10 razy jemu mówiłam, że to chodzenie jest bez porównania lepsze od jazdy na rowerze... Ale już mam nową trasę (nie przy głównej drodze) zaplanowaną na następną przejażdżkę rowerową. Ja byłam prrzyzwyczajona, dawno temu, do jazdy na "składaku". To kierownica była dużo wyżej. Ale coś tam da się ustawić...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Da się wszystko - przy poprzednim rumaku miałam zmienianą rurę (nie wiem jak ją zwać) do kierownicy i pod siodełkiem również (bo rumak był młodzieżowy). Ale pan w serwisie chwalił, że jest dobry i warto było w niego inwestować Nawoził mi tyłeczek sporo ... myślę o nim z czułością
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj z mężem po lesie spacerowałam i chyba 10 razy jemu mówiłam, że to chodzenie jest bez porównania lepsze od jazdy na rowerze... Też tak uważam. Raźny marsz to jest to! Wiem, że naturalnym rytmem poruszania się na większe odległości jest bieg, a w zasadzie trucht, ale ci nasi truchtający przodkowie byli ode mnie ćwierć metra lżejsi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najgorsze, że rower nie ma wstecznego...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ma, trzeba się tylko wystarczająco do tyłu przechylić
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wolę nie próbować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też się wolę nie wychylać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak trójkołowiec, to można... We wszystkie strony.
|
|
|
|
|
|
|
|