|
administ
Go
|
Rozumiem, pisanie książek jest w modzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest Twój Mąż? Nic nie widać, żeby miał nogę kontuzjowaną. Młody chłopak...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Teraz wszyscy piszą i nikt nie ma czasu czytać... Renia, daj sobie spokój z pisaniem książek. To modne wśród upadłych "gwiazd" i "polityków. Lepiej poczytać jeszcze raz te wartościowe pozycje Doktora J.K np. "Jak nie chorować". Jednak pisać każdy może, trochę lepiej lub gorzej, jednak o to chodzi, jak co komu wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
To jest Twój Mąż? Nic nie widać, żeby miał nogę kontuzjowaną. Młody chłopak... Ale jak zwrócisz uwagę, to na tej nodze się nie opiera
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz wszyscy piszą i nikt nie ma czasu czytać... Renia, daj sobie spokój z pisaniem książek. To modne wśród upadłych "gwiazd" i "polityków. Lepiej poczytać jeszcze raz te wartościowe pozycje Doktora J.K np. "Jak nie chorować". Jednak pisać każdy może, trochę lepiej lub gorzej, jednak o to chodzi, jak co komu wychodzi. Przecież żartuję. Nie znasz mnie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest Twój Mąż? Nic nie widać, żeby miał nogę kontuzjowaną. Młody chłopak... Ale jak zwrócisz uwagę, to na tej nodze się nie opiera Czyli prawa kontuzjowana...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Teraz wszyscy piszą i nikt nie ma czasu czytać... Renia, daj sobie spokój z pisaniem książek. To modne wśród upadłych "gwiazd" i "polityków. Lepiej poczytać jeszcze raz te wartościowe pozycje Doktora J.K np. "Jak nie chorować". Jednak pisać każdy może, trochę lepiej lub gorzej, jednak o to chodzi, jak co komu wychodzi. Przecież żartuję. Nie znasz mnie? Piszę z mrugnięciem o tym pisaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
To jest Twój Mąż? Nic nie widać, żeby miał nogę kontuzjowaną. Młody chłopak... Ale jak zwrócisz uwagę, to na tej nodze się nie opiera Czyli prawa kontuzjowana... Aż się pogubiłam i poszłam sprawdzić! Lewa kontuzjowana! Ale się w konia zrobiłam z tym zdjęciem Jest jeszcze podpuchnięta w kostce i czarny krwiak się zrobił, ale jak widać niektórym takie drobne niedogodności nie przeszkadzają
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Facet nie może być, jak księżniczka na ziarnku grochu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Fakt, takiego "książniczkowatego" bym nie zniosła
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Pogoda dziś dopisała, więc zrobiliśmy niedzielny spacer rowerowy, całkiem przyjemne 12 km w niecałą godzinę, na luzaku
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Ja trochę szybciej niż spacerowo, bo 22 km w 47 min. Trochę zmagania z wiatrem było. Ale nikt nie mówił, że zawsze z górki będzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pogoda dziś dopisała, więc zrobiliśmy niedzielny spacer rowerowy, całkiem przyjemne 12 km w niecałą godzinę, na luzaku My też sobie zrobiliśmy autkiem drobną rundkę dla wprawy - 55km w godzinkę...
|
|
|
|
|
|
|
|