|
administ
Go
|
Na miasto lepszego nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To akurat jest mało ważne, najważniejsze, że ciśnie się gaz do dechy i nie traci się prawa jazdy na kwartał! Bo moim wielachnym autem, to trzeba strasznie uważać i nie zamyślać się podczas jazdy, bo ledwie się gazu tyknie i już 150km/h w zabudowanym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Pogoda dziś dopisała, więc zrobiliśmy niedzielny spacer rowerowy, całkiem przyjemne 12 km w niecałą godzinę, na luzaku My też sobie zrobiliśmy autkiem drobną rundkę dla wprawy - 55km w godzinkę... To się nawet nie zasapaliście
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę rolki przypomina...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Było rowerowanie Mąż mi rower przesmarował, podokręcał i mknęłam jak strzała dziś! Pogoda dopisała Jutro wyjazd na maraton do Czech. Oczywiście nie ja biorę udział, tylko mąż (ja robię za fotografa i doping)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W dzisiejszych czasach bez dopingu ani rusz, a czym skuteczniejszy tym lepsze wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Z takim dopingiem to go przynajmniej nie zdyskwalifikują (co najwyżej mnie, jak się będę za głośno darła)
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Znam lepszy doping
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ten jest niebezpieczny, bo może przedwcześnie zakończyć wyścig.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Apache Ratibořický MTB maratón 2016 mąż mój zakończył na miejscu OPEN 94 M4 18 z czasem 1h 59 min (48 km i 660m przewyższenia) Pogoda nie rozpieszczała, 4 stopnie i lodowaty wiatr przeszkadzał jednak bardziej tym od dopingu niż zawodnikom
|
|
|
|
|
|
|
|