Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nawet ćwiartka czystej przy grillu "pękła" Karma też była w postaci karkówki i kiełbasek Co będę chłopakowi żałować?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie. On poprawia wyniki, to Ty nie możesz zostawać w tyle... Dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, zawsze trzeba się starać...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Za stara jestem, by się nie starać
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Nawet ćwiartka czystej przy grillu "pękła" Karma też była w postaci karkówki i kiełbasek Co będę chłopakowi żałować? Teraz już ćwiartek się nie robi, 200ml, to dawna "ćwiartka". A i procentów jakoś mniej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To z wódą tak jak z masłem, z 250g zeszli do 200g kostki... Psychologia konsumencka, bo i flaszeczka, i kostka jakby taka sama jak przed, a "taniej".
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Pięknie się zrobiło, słonecznie. Na moim termometrze w słońcu jest blisko 30° Ale cieszy mnie to. Moja trasa pokonana w 45 min.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Maraton KUSY BARDO BIKE FESTIWAL (nieduża lokalna impreza) , wyniki mego męża z trasy MINI (12km) OPEN miejsce 1 M4 miejsce 1 (Dał się uprosić na krótszą trasę ze względu na wciąż spuchniętą i bolesną kostkę) http://www.fotosik.pl/zdjecie/ac1a872c94824ce3
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tak, Arya wodziła rej na imprezie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepsze są szczenięce lata...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Bo się ich nie pamięta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
W sobotę odbył się następny start Bike Maratonu, tym razem w Polanicy Zdrój. Pogoda dopisała, spuchnięta kostka męża też i wyścig na trasie MEGA (48 km, 1200m przewyższenia) ukończył na miejscu 66 OPEN i na miejscu 14 w M4 z czasem 2h 22min 33sek
|
|
|
|
|
|
|
|