|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ładniutko
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W sobotę odbył się następny start Bike Maratonu, tym razem w Polanicy Zdrój. Pogoda dopisała, spuchnięta kostka męża też i wyścig na trasie MEGA (48 km, 1200m przewyższenia) ukończył na miejscu 66 OPEN i na miejscu 14 w M4 z czasem 2h 22min 33sek Gratuluję. Mocny Gość...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ładniutko A gdzie tam. Całą radość i piękno zabija symbol smutnej wiary... Nie da się tego fanatyzmu jakoś wyfotoszopować?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ładniutko A gdzie tam. Całą radość i piękno zabija symbol smutnej wiary... Nie da się tego fanatyzmu jakoś wyfotoszopować? No i dzięki temu człowieka taka melancholia ogarnia oglądając to zdjęcie, trafia w głąb jestestwa
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i dzięki temu człowieka taka melancholia ogarnia oglądając to zdjęcie, trafia w głąb jestestwa Komu trafia, temu trafia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja też bym wolał, żeby tam Świętowit stał, ale historia nie pozwala... A krzyżem Wisły nie zawrócisz.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Może by chociaż Nysę się dało
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ładniutko A gdzie tam. Całą radość i piękno zabija symbol smutnej wiary... Czemu smutnej Adminie? Nie widzisz pewnej analogii z dr Kwaśniewskim? Też głosi/ł Dobrą Nowinę i co z Nim zrobili?/robią nadal? Chętnie by ukrzyżowali "przewrotnego" doktora co uparcie głosi herezje. Ja jednak wierzę w radość Zmartwychwstania ...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A tak po prawdzie weszłam tutaj pochwalić się moim jeżdżeniem. Codziennie drałuję po drogach, ścieżkach i leśnych takich tam ... rekordy świata to może dla Was nie są ale dla mnie (ok. 15 - 35 km) to prawdziwe wyczyny! Niech żyję rower! (i niech mi służy jak najdłużej).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ładniutko A gdzie tam. Całą radość i piękno zabija symbol smutnej wiary... Czemu smutnej Adminie? Nie widzisz pewnej analogii z dr Kwaśniewskim? Też głosi/ł Dobrą Nowinę i co z Nim zrobili?/robią nadal? Chętnie by ukrzyżowali "przewrotnego" doktora co uparcie głosi herezje. Ja jednak wierzę w radość Zmartwychwstania ... A mnie się zdawało, że Doktor się swoją dietą zajmował, a nie jakąś religią! Religię to sobie z niego niektórzy zrobili...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak za mocne zwarcie, to najlepsze bezpieczniki nie uchronią.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) Religię to sobie z niego niektórzy zrobili... Człowiek miał naturalne skłonności wierzyć w to, co uważał dla siebie za najlepsze, w to, co go interesowało, teraz czy w przyszłości; własna korzyść w znacznym stopniu przyćmiewa logikę. Różnica pomiędzy umysłem człowieka dzikiego a cywilizowanego polega raczej na jego zawartości, niż na naturze, raczej na zakresie funkcjonowania, niż na jakości.
Tym niemniej ciągłe przypisywanie rzeczy trudnych do zrozumienia przyczynom nadprzyrodzonym nie jest niczym innym jak leniwą i wygodną drogą unikania wszelkich form cięższego wysiłku intelektualnego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Źródło cytatu?
|
|