Kryanna
Go
|
Wycieczkę sobie w południe zrobiłam, jak co dzień prawie - nawet przemiłą chociaż nic nie przebiłam (i niech tak zostanie)! Jednak wolę jazdę w mniejszym tłoku (dwie osoby albo para) - i lubię się delektować widokami po drodze, nie połykam na siłę kilometrów.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Moja trasa 22 kilometrowa przejechana w 42 min. Ok. pół godziny przed wyjazdem zjadłem kawałek "zimnych nóżek" i spory kawałek masła. Była moc.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Już dzisiaj ze 20 km zaliczone - teraz pędzę na wieczorny objazd. Z dycha dojdzie. Razem 30 powinno być. Tylko moje tempo ze ślimakiem mogę porównywać ale nic to! Jadę!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Tylko moje tempo ze ślimakiem mogę porównywać ale nic to! Jadę! Najważniejsze, że jedziesz!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wczorajszy BM Wałbrzych mąż mój ukończył na miejscu 94 OPEN i 13 w M4 Trasa MEGA 51 km (prawie 1900 km przewyższenia) Trasa bardzo trudna, długie podjazdy i ostre, niebezpieczne zjazdy. Kamień spadł mi z serca, gdy zobaczyłam go w końcu na mecie! Przed startem nie wypił swojej porcji śmietanki, bo jej po prostu zapomnieliśmy zabrać i niestety osłabł w trakcie jazdy Ale dał radę i to się liczy! Po maratonie porządne piwo się należało
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jedno tylko ? Ja bym nie jechał
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ani ja
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
BM Wisła, trasa trudna, 48 km (ok 2000m przewyższenia). Śmietanka z żółtkami zadziałała świetnie, open miejsce 54, M4 11, w porównaniu do zeszłego roku wyniki poprawione W nagrodę schłodzony krzem w płynie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
i fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak fajnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak fajnie? Bardzo fajnie... Chodzi mi o wynik...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jedno , a potem już nie liczę
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
do syta, Doktor kazał
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chodzi mi o wynik...
Wynik wynikiem, ale ma się dwie ręce, aby zaraz po drugą flaszkę nie chodzić...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, po dwóch to już mam gadane, a wynik na koniec życia wyjdzie sam .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piwo nie wchodzi zacnie do pierwszego sikania...
|
|
|
|
|
|
|
|