administ
Go
|
A skąd! Niebieskogwiazdkowi też mają wielkie przywileje, a najgorzej to mają tacy co nie przekroczyli 500+, bo nie widzą kawiarenki i goście.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja sie czuję uprzywilejowany .Zyon już dawno by mnie wyrzucił .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Zyon fajny chłopak jest, nie zrobiłby tego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jesteś mało gościnny... To jest demokracja pełną gębą Reniu! Bananowego dyktatora nie widać, zieloni i niebiescy rządzą, a reszta się przypatruje...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A jak coś nie tak, to zgonimy na bananowego....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jesteś mało gościnny... To jest demokracja pełną gębą Reniu! Bananowego dyktatora nie widać, zieloni i niebiescy rządzą, a reszta się przypatruje... Albo narzeka, że DO szkodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Pińćdziesiąt kilometrów dzisiaj przepedałowałam - kolejny mój rekord świata i okolic Rekord zeszłego sezonu też pobiłam, mam już tyle na liczniku co w całym roku 2015!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję i życzę dalszych rekordów...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dziękuję Staram się bom ambitna
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ja w tym roku mało co na rowerze Bardziej piesze wycieczki bo psa nie chcę uszkodzić
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
brawo - tych kilometrów. Ja jeszcze na wymianę dętki czekam. może w sobotę uda się pojeździć !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wymiana dętki to poważna nierefundowana operacja, więc nie ma raczej kolejek...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Salzkammergut Trophy to największy maraton rowerowy w Austrii i w Europie. Wiele dystansów, różne stopnie trudności tras. Mąż wybrał ten najtrudniejszy i najdłuższy 211 kilometrowy ultramaraton (ponad 7 tys w pionie) Trasę ukończył po 13 godzinach i 46 minutach w stanie ogólnym bardzo dobrym Miejsce OPEN 169 M4 49 O trudności trasy świadczy fakt, że na 900 zawodników tylko 502 osoby ukończyło ją w wyznaczonym limicie czasowym 16 godzin) Miałam ubaw słuchając komentatora, kiedy czytał nazwiska polskich zawodników na mecie http://www.fotosik.pl/zdjecie/c77b4f1ae861e0cdhttp://www.fotosik.pl/zdjecie/e3e5462ad8057f6b
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję Twojemu mężowi i Tobie, że tak dzielnie mu kibicujesz...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|