|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Oddycha
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wczorajsza edycja Bike Maraton była bliziutko bo w Bielawie. Mąż na dystansie Mega (46 km i 1600m w pionie) pojechał całkiem porządnie i zajął OPEN miejsce 76 i w M4 9 z czasem 2h06min28 sek. W nagrodę pozwoliłam mu zrobić grilla, więc jedliśmy pyszną karkóweczkę, zagryzając pomidorem w sosie czosnkowym, a połowa z nas dwojga piła piwo w ramach suplementacji
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja dziś 50km/2h15 min. Góra-dół... Wioskami, winnicami i polami słonecznikowymi na pożyczonej szosówce, tylko asfalt.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Asfaltem to jak królewicz sobie jechałeś
A poprzednie dane muszę skorygować, bo wkradł się błąd. Czas przejazdu męża wyniósł 2h29m29s Wiem, że nikogo to nie interesuje, ale oszukiwać nie będę, bo mi sumienie nie pozwala
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Asfaltem to jak królewicz sobie jechałeś
Dokładnie . Na szosie to km szybko lecą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Znów szosa. Dystans nieduży, acz kilka niezłych podjazdów. Ścieżka przez krzaczory i leszczynowy las z chmurami komarów żeby zaliczyć najbardziej zachodni kawałek Szwajcu, który wypada w rzece.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wjechałeś do rzeki?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie po to, żeby te komary nie zaatakowały...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Albo dla ochłody, bo jednak gorąco dziś, szczególnie jak parę podjazdów się zaliczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I GPSa pewnie nie było.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Oj, za długo nic rowerowego nie było! To niedopuszczalne! Mąż nie daje za wygraną, prawie wszystkie weekendy poświęca na maratony mtb, w tygodniu treningi oczywiście. Nie potrafi bez tego żyć! W zeszłym tygodniu zdobył nawet pierwsze miejsce w swojej kategorii na zawodach w Głuchołazach, oczywiście wybrał najtrudniejszą trasę, jak to on W tę sobotę odbył się Specialized Rallye Sudety w czeskich Teplicach nad Metui i tam, na trasie o długości 113 km i 3500 m przewyższenia, poprawił swój zeszłoroczny wynik o 3 minuty, niby niewiele, ale jaka radocha W niedzielę maraton z serii BM w Jeleniej Górze zakończył na miejscu 143 open i 18 w swojej kategorii. Jako dopalacza wciąż używa śmietanki 30% z karagenem
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to dzięki temu karagenowi! A mój młodszy koleś, któremu zaszczepiłem konkurowanie (ja sam nie ) - był 13 na 700 startujących w triathlonie. Zaczynał od 400 miejsca. Na razie węglowodany, ale z ciekawością spogląda na słoninkę i salceson, który miewam po zakupach. 4-6 miejsce jak nic - mu powiadam - gdy porzuci makaron. Bo podium to na dopalaczach
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Nie żebym się chwaliła ale pawie piórka mi niedługo wyrosną - codziennie pedałuję ponad 20 km. Do lasu, nad wodę, nawet do miasta, wszędzie rower. Przekroczyłam już dawno zeszłoroczny rekord i wygląda na to, że w tym roku go podwoję. Tzn. kilometrów mam na liczniku 1900, a pogoda dopisuje więc do 2400 myślę dociągnąć. Nie śmiać się - jeżdżę dopiero ze 3 lata. Przedtem rower oglądałam tylko na obrazku. Hura?!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
BRAWO TY...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie żebym się chwaliła ale pawie piórka mi niedługo wyrosną - codziennie pedałuję ponad 20 km. Do lasu, nad wodę, nawet do miasta, wszędzie rower. Przekroczyłam już dawno zeszłoroczny rekord i wygląda na to, że w tym roku go podwoję. Tzn. kilometrów mam na liczniku 1900, a pogoda dopisuje więc do 2400 myślę dociągnąć. Nie śmiać się - jeżdżę dopiero ze 3 lata. Przedtem rower oglądałam tylko na obrazku. Hura?!
|
|
|
|
|
|
|
|