|
|
RafałS
|
Koniec trzeciego z rzędu listopada . Pora na roweru odkurzenie. Mały rekonesans, ze 30km. Średni pomysł bo wieje solidnie. Na odkurzenie w sam raz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostro wieje. Wolałam wsiąść w samochód...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To ja wolę swoją trampolinę. Fajnie jest patrzeć przez okno jak się ludzie na tym zimnisku na rowerach telepią
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Święta prawda
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
To ja wolę swoją trampolinę. Fajnie jest patrzeć przez okno jak się ludzie na tym zimnisku na rowerach telepią Z pewnością to nie byłam ja! Lubię zimno ale nie aż tak żeby się telepać Pozdro i do wiosny - wtedy koniecznie się pod Twoim oknem przejadę!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A już się bałam, że zaginęłaś w tej zimowej zadymce, bo cię tu dawno nie widziałam. (Jak będziesz przejeżdżać to wstąp na kawę, będę miała wymówkę, żeby przerwać podskakiwanie)
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A już się bałam, że zaginęłaś w tej zimowej zadymce, bo cię tu dawno nie widziałam. (Jak będziesz przejeżdżać to wstąp na kawę, będę miała wymówkę, żeby przerwać podskakiwanie) Nie, nie zaginęłam Anulko ale boję się żeby mnie stąd nie wysiudali za brak oznak życia. Tak mnie to życie wciągnęło, że nie tylko na forum ale i na rower czasu brak. Po prostu w drewnianym kościele cegła mi na głowę spadła! Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku (mam nadzieję) ale kilka miesięcy z życia wyjęte. Cały czas uczę się dbać o swoje sprawy i nawet nieźle mi to już wychodzi ... dziękuję za zaproszenie, wpadnę na pewno!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś pierwsze zakupy niedzielne z pis . Może nie zupełnie, ale przymiarki dziś wykonałem. Bieżnia jeszcze w błocie więc otwarłem sezon zakupowy... Znaczy rowerowy. 60km na przetarcie do Czech i z powrotem. Trochę mi czeskie podjazdy dokopały, za dużo tłuszczu zeszło, a potem i glucoski. Jedno wielkie zwarcie na udach, ale dokulałem, choć za granicą musiałem podładować się nieco . Niepisowe powietrze gratis, na pokrzepienie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Zwarcie na udach"? Ale obyczaj niedzielnych zakupów spełniony.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Inni wolą zakwas czy cuś... Trochę musiałem cisnąć, za mocno jak na pierwszy wyjazd z jaskini po zimie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naderwanie płytek motorycznych - klasyka po zastaniu mięśni, ale to fizjologiczny stan i sam przechodzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...z wiekiem...trumny...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Płytki płytkami, a d... będzie boleć jutro, że hej!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|