Gavroche
|
Ja mu dałem, j/w, ale go nosi.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Koło 40km, acz wyczerpujące. Polskie pustynne drogi polne prawie mnie uprażyły. Trochę bezdroży bo okazało się że strategiczny skrót nieco sobie zarosnął. Zaczerpnąłem nieco ochłody z czeskich mokrin i ze strumienia. Z powrotem pod górę, przez pustynię i jestem do wymiany...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koło 40km, acz wyczerpujące. Polskie pustynne drogi polne prawie mnie uprażyły. Trochę bezdroży bo okazało się że strategiczny skrót nieco sobie zarosnął. Zaczerpnąłem nieco ochłody z czeskich mokrin i ze strumienia. Z powrotem pod górę, przez pustynię i jestem do wymiany... Pustina potrafi dopiec. Ja jestem po 12km marszu z 28kg kamizelką, po lesie. Trening na wypadek apokalipsy zombie, udany, acz też do wymiany.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rozumiem i współczuję. Ja mam kilka razy do roku ćwiczenia z apokalipsy.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ja sobie zafundowałam przejażdżkę rowerem po Warmii i Mazurach. W pierwszy dzień 70 km, w następny 80km i od dwóch dni nie mogę chodzić bo mi pęciny siadły
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak też poradziłem Młodszakowi, który po siłowni (przedwczoraj się zapisała) cierpi za miliony.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasza też teraz (w wakacjach) chodzi na siłownię. Ale jeszcze nie narzeka...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Widać, że się nie przykłada
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Renia wyraźnie napisała, że "chodzi na siłownię", to raczej żadnych bóli z tego nie będzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
cierpi za miliony. I to jest piękne właśnie... Bo mawiają, że uszlachetnia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Renia wyraźnie napisała, że "chodzi na siłownię", to raczej żadnych bóli z tego nie będzie... Hi, hi, hi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niestety, obolałość mięśniowa jest praktycznie nieunikniona przy pierwszym/zmianie treningu. Trzeba to przeczekać, zwykle około dwóch tygodni, koniecznie trenując dalej, ale delikatnie. Mnie uczono za wszelką cenę unikać obolałości, która ogranicza możliwości organizmu, a zwłaszcza technikę i precyzję ruchu. Robi się to przez częsty, regularny i rzadko modyfikowany trening. Obecnie wygłupiam się trochę na drążku i mam za sobą z 8 sesji, właśnie mija obolałość i będzie już tylko lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja się już dziś rowerem karnęłam bo trzeba było psy wybiegać, ale to nie była przyjemna jazda
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Obecnie wygłupiam się trochę na drążku i mam za sobą z 8 sesji, właśnie mija obolałość i będzie już tylko lepiej.
Znam to z biegania, czym wolniej sezon zaczynam tym szybciej uzyskuje założony cel - nic na siłę, dzień odpoczynku też jest treningiem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|