Dasna
Go
|
Do roweru pasuje, bo męża tak nazwać, to by mu się nie podobało... Raczej tak. Edmund to tak troche staroświecko.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale jak to jest damka, to wychodzi jakiś imienny gender, czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie chcę się chwalić, ale muszę ... W ostatni weekend czerwca mój optymalny mąż brał udział w ultramaratonie PTJ czyli 610 km non- stop, gdzie przejechał 624 km w 19 godzin i 37 minut poprawiając swój zeszłoroczny wynik o ponad 4, 5 godziny (sic!) i zajmując pozycję 6 w SOLO (czyli jazda samotnie, bez wsparcia) Jako dopalacza użył oleju MCT, BHB oraz smażonych przeze mnie osobiście krokietów z żółtek, śmietanki z farszem z mięsa i skwarek.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale jak to jest damka, to wychodzi jakiś imienny gender, czy jak? No , damka, damka, ale Edmund do niej pasuje. Zresztą to może transwestyta?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie chcę się chwalić, ale muszę ... W ostatni weekend czerwca mój optymalny mąż brał udział w ultramaratonie PTJ czyli 610 km non- stop, gdzie przejechał 624 km w 19 godzin i 37 minut poprawiając swój zeszłoroczny wynik o ponad 4, 5 godziny (sic!) i zajmując pozycję 6 w SOLO (czyli jazda samotnie, bez wsparcia) Jako dopalacza użył oleju MCT, BHB oraz smażonych przeze mnie osobiście krokietów z żółtek, śmietanki z farszem z mięsa i skwarek. O rany Julek !!! Super !1 Gratulacje !!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bravo! Diesel power - normalnie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zresztą to może transwestyta? UF! To dobrze, że damka! Niech jej będzie "Edmund".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wydaje ci się
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do roweru pasuje, bo męża tak nazwać, to by mu się nie podobało... Raczej tak. Edmund to tak troche staroświecko. Edzio można wołać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Renia to spróbuj. Na początek 100 km wystarczy. A potem zobaczysz.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Zagapi się i zrobi 300
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziesiaj z Edmundem machnęliśmy ok . 15 km, ale czułam je jak 30 . Ojejej. Pojechalam inną trasą , fajną rowerowa , a,e więcej było wspinaczki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A nie miał kto wcześniej wyrównać terenu?
|
|
|
|
|
|
|
|