|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sciągnęłam sobie endomondo i wyruszylismy wczoraj z Edmundem do boju. Machęliśmy 27, 8 km. A jeszcze wieczorem miałam jakiś przypływ mocy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj naszą ulicę "walcują" i musimy jeździć objazdem... Ale może będzie trochę lepsza...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlaczego trochę, czyżby brak zaufania do polskich drogowców?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasza ulica jest nietypowa... Gdzieś tak połowa ulicy jest pokryta asfaltem, część drogi jest z płyt betonowych, a część piaszczysta (ale są chodniki). Mają kłaść na całości asfalt, ale najpierw muszą zrobić porządek z mediami. Przede wszystkim linię elektryczną schować pod ziemię. Miało to być w tym roku, ale cienko to widzę... I dobrze... Lepiej, żeby tutaj było małe natężenie ruchu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To tylko tak dobrze było za tamtych co nic nie robili.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nasza ulica jest nietypowa... Gdzieś tak połowa ulicy jest pokryta asfaltem, część drogi jest z płyt betonowych, a część piaszczysta (ale są chodniki). Mają kłaść na całości asfalt, ale najpierw muszą zrobić porządek z mediami. Przede wszystkim linię elektryczną schować pod ziemię. Miało to być w tym roku, ale cienko to widzę... I dobrze... Lepiej, żeby tutaj było małe natężenie ruchu... Jak się na zadupiu mieszka, to tak to jest. Ale jak wynika z lokalnego patriotyzmu to raj ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj zdradziłam Edmunda. Wyruszyłam na rowerze syna. Zrobiliśmy 20, 85 km.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak mogłaś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry Vecer! 50km wokół Genevki, z dotknięciem jeziorka przejrzystej toni. Skwar+, ale na koniec creme freiche+ na powstanie z kolan+.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Same plusy na tym wyjeździe.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Same plusy na tym wyjeździe. Aczkolwiek dużo plusów ujemnych najpierw trza zebrać.
|
|
|
|
|
|
|
|