Dasna
Go
|
Ja dzisiaj rano PC , 2 godz. taki średni trening a wieczorem 22 km na Edmundzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
22 - fajny dystansik.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale cztery lata temu, jak dostali po pięć set+ to o nic nie wołali, a nie jak za tamtych, co spokojnie przejść przez park nie można było! A teraz się zaczynają usiłować wyłudzać... Roku pańskiego "dwa tysiące piętnastego", miesiąca ósmego, dnia drugiego, z samego rana pewna "roztargniona" dama imieniny z Alfonsem świętowała. Z tej "okazji" "pięć set+" z "nim" obalała. Nierychło się zorientowała, flaszka pita była na zdrowie Gustawa. Pani owa w dechę zalana, nie w czas uznała, że "nieświadomie" chyba "dała ciała". Sprawa by się wnet wydała, fartownie sen pobudka przerwała.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozumiem!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W środę popedałowałam sobie 32, 17 km. Edmund odchodzi w odstawkę powoli choć nie do końca. Nie działa hamulec, siodełko mąż przełożył do roweru syna. Właśnie na rowerze syna lepiej mi sie jeżdzi choć jest cięższy nic Edmund. A nieraz musze wziąc rower pod pache i maszerowac z nim w dół po schodkach. Mam wielka frajde z tego jeżdzenia , górki, pagórki, podjazdy w piasku. Rowerem crossowym fajnie się jeżdzi. Te 32 km to i piękne widoki, i troche adrenaliny , bo musialam skupić sie na jeżdzie po wale nad Zalewem Zegrzyńskim a tam było wąski i dużo kamieni i piachu. Ale za to widoczki piękne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziwiam Twoją aktywność sportową i pasję, jaką w to wkładasz...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podziwiam Twoją aktywność sportową i pasję, jaką w to wkładasz... Dziękuję kochana
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ja zaś na wczorajszej wycieczce rowerowej uderzyłam się w udo i mam ogromnego krwiaka w kolorze śliwkowym. Mąż ze złamanym obojczykiem twierdzi, że to pikuś skoro nie przeleciałam przez kierownicę Rodzina patologiczna
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Tak, pieski są zdrowe jak ryby
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj z mężem popedałowaliśmy sobie przez górki, pagórki, ściezki, wałem nadbrzeżnym 26 km. Mmmm, było przecudnie, ale już ok. 19.00 zaczęło sie robic zimno.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba było jechać samochodem...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żeby się przewietrzyły...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie. Żeby ludzie widzieli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W środę popedałowałam sobie 32, 17 km. Edmund odchodzi w odstawkę powoli choć nie do końca. Nie działa hamulec, siodełko mąż przełożył do roweru syna. Właśnie na rowerze syna lepiej mi sie jeżdzi choć jest cięższy nic Edmund. A nieraz musze wziąc rower pod pache i maszerowac z nim w dół po schodkach. Mam wielka frajde z tego jeżdzenia , górki, pagórki, podjazdy w piasku. Rowerem crossowym fajnie się jeżdzi. Te 32 km to i piękne widoki, i troche adrenaliny , bo musialam skupić sie na jeżdzie po wale nad Zalewem Zegrzyńskim a tam było wąski i dużo kamieni i piachu. Ale za to widoczki piękne. Co Ty tam kłujesz, Dasna, że tyle energii masz?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|