renia
|
No i sok z gumijagód...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
A tak! Zapomniałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W środę popedałowałam sobie 32, 17 km. Edmund odchodzi w odstawkę powoli choć nie do końca. Nie działa hamulec, siodełko mąż przełożył do roweru syna. Właśnie na rowerze syna lepiej mi sie jeżdzi choć jest cięższy nic Edmund. A nieraz musze wziąc rower pod pache i maszerowac z nim w dół po schodkach. Mam wielka frajde z tego jeżdzenia , górki, pagórki, podjazdy w piasku. Rowerem crossowym fajnie się jeżdzi. Te 32 km to i piękne widoki, i troche adrenaliny , bo musialam skupić sie na jeżdzie po wale nad Zalewem Zegrzyńskim a tam było wąski i dużo kamieni i piachu. Ale za to widoczki piękne. Co Ty tam kłujesz, Dasna, że tyle energii masz? Ano, niby lżejsze treningi z PC i krótsze, bo tylko 1 godz. Choć ze zwisu ciągle podrzucam i rwę , ( dzisiaj też) to takie lekkie nie jest. Idą większe przeciążenia na odcinek krzyżowo- lędźwiowy. Głowa lżejsza. I założenie , że trzeba ją przewietrzyc innymi sportami. Czyli rower, pływanie, od czasu do czasu flyboard i kajak.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale chleb ze smalcem do tego, czy "jądrowe maszyny na pustyni"?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj nawiedziliśmy z mężem pana od rowerów i 6 synów. Edmund słabuje a i rower syna też wymaga lekkiego remontu. Teraz w warsztacie nastąpiła zmiana pokoleń. Panem od rowerów został kolega naszego Młodego czyli 2 najstarszy syn. A pan od rowerów pomaga synowi. Miło było powspominać i ustalić kolejność dzieci. Wszyscy jeszcze się uczą , nie mają ani żon, ani dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale czy chociaż na zwolnienie z PIT-u się jeszcze załapują?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale czy chociaż na zwolnienie z PIT-u się jeszcze załapują? Nie mam pojęcia. Nie myślałam o tym. Aaaaa, tak. Nie maja jeszcze skończonych nawet 24 lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Jan Kwaśniewski: "Krótka instrukcja obsługi człowieka" - str 11-12 Marszałek Witek: Ogłaszam przerwę w obradach.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj rano odebraliśmy z mężem Edmunda i rower syna od syna pana od rowerów i 6 synów. Wow, Edmund jaki full wypas i rower syna tez nowe ogumienie, hamulce sprawdzone , przerzutki ustawione. Miałam dzisiaj pojeżdzić, ale wystarczy . Padam , padam, padam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i Edmund po operacji też odpocznie sobie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trochę pokręcone na dziś, tak akurat żeby przesmarować to i owo żeby na przykład nie rdzewiało . W tym wymiana gumy na trasie. Poszła mniej więcej przy wyjeździe z miasta. Szczęśliwie udało się dokręcić traskę bez zapasu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zimny rower na dziś. Dało się odczuć ochłodzenie. Nogawki musiałem założyć. Deszcz gratis, ale i tęcza.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tęcza? A przeżegnałeś się przynajmniej i splunąłeś przez lewe ramię?
|
|
|
|
|
|
|
|
|