|
vvv
Go
|
Ja zaś na wczorajszej wycieczce rowerowej uderzyłam się w udo i mam ogromnego krwiaka w kolorze śliwkowym. Mąż ze złamanym obojczykiem twierdzi, że to pikuś skoro nie przeleciałam przez kierownicę Rodzina patologiczna Pamiętam podobną wycieczkę rowerową - skoro nie ma ścieżki rowerowej to można dogodnie jechać w dół środkiem górskiego strumienia, akurat najbardziej z tej wycieczki zapadło mi w pamięć, że żadnego siniaka się nie dorobiłem i do tej pory mnie to dziwi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo z nurtem jakby łatwiej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Aby to był główny nurt do tego jeszcze!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z głównym to już tylko wystarczy siodełka się trzymać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pogoda sprzyja, dziś wypad orzechowy. Twardy orzech do zgryzienia z właściwym wyborem na poziomie lokalnym bo to zależy z którego drzewa. Niby wybór duży, ale jak pominąć zgniłki, pustaki, zatwardzialce, zgrzybialce, karakany i to tak żeby nie wdepnąć w sarnie bobki, to w sumie niewiele.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co za dzień! Wylazły insekty. Ciepło że tylko zatrzymać się na słońcu a obsiadają, szczególnie biedronki, co biorąc pod uwagę okoliczności przyrody jest dość mylące.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak to dobrze dla handlarzy suplementami, że ludziska się nie opalają, a jeśli to z "filtrami" upośledzającymi produkcję tej odmiany cholesterolu!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak to dobrze dla handlarzy suplementami, że ludziska się nie opalają, a jeśli to z "filtrami" upośledzającymi produkcję tej odmiany cholesterolu! Odlot. Na Słońcu lepiej się wiedzie, ale to zależy oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak to dobrze, że D 3 dopyskowo się nie da przedawkować.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wszystko co się da przedawkować jest niezdrowe! Ale polak-potrafi więc przedawkuje nawet to czego się nie da przedawkować.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
odlot A ja wcale..... .....Jak desperat jaki....
Nawiedziło mnie coś takiego, że: 2,3,4 jaki mogą mieć jednego jaka desperata. 5,6,7 jaków mogą też mieć jednego jaka desperata. Może też być tak, że wszystkie jaki to desperaci. Może taż być tak, że ktoś jest: "jak desperat jaki". (po 21 przez J) Fatalista ,frustrat, nawiedzony, może nie najedzony, a może przejedzony, może nie dopity, może przepity jakiś ten jak. Może być też tak, że desperat jak czuje się jak nadęty ptak, Mało lotny i skrzydeł mu brak. Raz jeden tęgi paw, niezbyt biegły w mowie, nie odleciał, leżał na kozetce w Arłamowie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ze 25C. Jest prawie jak za tamtych. Toteż rozgrzewka rowerowa z ominięciem bardzo zasiedziałej kaczki (kompletnie nie ruszyła kupra gdy ją wymijałem). Strach pomyśleć gdybym ją rozjechał . Na szczęście nie przeszkodziła mi w domknięciu sezonu wodnego niczym za tamtych . Zupa z jeziora też prawie wypłukana więc małe pływanko na półmetku października zrealizowane. Trzeba korzystać bo ciemny okres dopiero się rozpoczyna. Jak teraz ci znów zaczną podpierać resztę stalinowskich ustaw to dopiero popłynie się...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry Vecer! Szybkie 45km przed zmierzchem. Podjazd pod Kotlinę Kłodzką. Zawróciłem w stosownym momencie aby przypadkiem pislandii nie opuścić (no dobra, ciemno się zbliżało ) i popędziłem do Zapiecka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Akumulatorowym przynajmniej czy nieekologicznie własnym wysiłkiem fizycznym emitując gazy do atmosfery?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przed zimą zdałoby się podładować akumulator w aucie, jak się mało jeździ. Małym prądem długo, czy dużym prądem szybko? A może najlepiej się nad tym nie zastanawiać, jak większość, tylko poczekać aż się "zepsuje", to mechanik se zarobi...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|