Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Najpierw dobrze, potem źle... ( ? ) (Przeczytany 48948 razy)
|
renia
|
Bardzo mi zależy na rzetelności odpowiedzi .
Dlaczego u niektórych osób po kilku latach Ż.O. powracają stare dolegliwości ? Jest na tym forum kilka takich postów. Niepokoi mnie to i chcałbym prosić tych ludzi, aby byli szczerzy wobec siebie i Forumowiczów. Czy zawalaliście, daliście sobie może na luz, czy po prostu przeciwnicy D.O. mają rację pisząc, że najpierw człowiek czuje się dobrze, aby po jakimś czasie zapłacić haracz za kilka chwil piękna. Chcę to wiedzieć, bo logika fizjologii przeczy takim zarzutom.
Tomek
Mnie właśnie "strzeliło" 8 lat i jest coraz lepiej... A tak straszyli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To przez ten chleb ze smalcem i śrutowanie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Otóż to. Jeszcze jak trochę oliwy doleję i koncentratu pomidorowego dorzucę, to nawet jałowe gleby nic mi nie zrobią... Ale też trochę błądziłam i "grzeszyłam". Nie było tak ciągle idealnie-optymalnie. ...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja z 3 lata (chleba z 5 nie jem) . Jest coraz lepiej, bo dopracowuje szczegóły. Czuję, że mam organizm, a nie worek na śmieci. Młodzież łatwiej toleruje śmietanę. Starsi by tylko jedli, jedli i jedli. Ich apetyt łatwiej blokuje smalec/boczek/jajo.
nie potwierdzam.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz wszystko na tacy podane i nie musisz kombinować...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mnie wcale, nawet to było śmieszne... Na szczęście niedługo "dietka wysokotłuszczowa" zacznie być dla takich "Karw" też szkodliwa i dalej będzie cudownie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie to nie śmieszyło. Teraz już tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mnie wcale, nawet to było śmieszne... Na szczęście niedługo "dietka wysokotłuszczowa" zacznie być dla takich "Karw" też szkodliwa i dalej będzie cudownie. Dla niektórych właśnie się robi...nawet na FB trąbili... że trzeba "poprawiać"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dzięki cudownej "formule 4es" - spróbuj spieprzyć sobie sam(a)! Najwspanialsza dla takich formuła pod Słońcem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|