afmfo
Go
|
U mnie poranek wygląda podobnie tylko ja zamiast dżemu miksuję w małym mikserku kawałek banana i po garści ziaren słonecznika z dynią. Można banana zgnieść widelcem a ziarna zemleć w młynku do kawy. Fajny i bardzo smaczny krem wychodzi a na omlecie razem smakuje jak ciasto. Jajek zużywam mniej bo jak przesadzam to swędzi mnie skóra. Czasem jak mam czas to do smażenia używam mniej tłuszczu a na omleta układam wiórki masła a na to krem- jest jeszcze smaczniejszy. Proponuję spróbować szczególnie tym którzy mają problemy z niedoborem magnezu. Już się nie mogę doczekać kiedy znowu bedzie poranek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Adampio! Omletowcze Niedościgniony- mamy do pogadania, wiesz ...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Blackend, gratuluję udanego eksperymentu Super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Piękny film, SUPER. Czekamy na kolejny odcinek
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już mam nawet "pomysła"
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Bardzo żałuję, że nie mogę obejrzeć tego filmu This video is unavailable Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw. Przepraszamy za usterki. Może jakiś opis? Proszę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba na liście kliknąc na króliczka i jak się naskika, to przepis sam ruszy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
królik był kiedyś na próbę co by zobaczyć jak to działa. Coś muszę zrobić z tą muzyką Będę myslał to może co wymyślę?
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Trzeba na liście kliknąc na króliczka i jak się naskika, to przepis sam ruszy.
Dzięki za podpowiedź, ale króliczek w kółko skika po 5 sek a drugi film nie chce ruszyć. No trudno. W lutym będę w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Postaram się przerobić to w tym tygodniu. To mój pierwszy raz
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Już się cieszę. Dziekuję
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Blackend,
może niech Pan ten film pośle do OSO z propozycją by zamieślili na stronie? Mogą dać tam np rubrykę "Od Optymalnych z kraju i ze świata", albo zwyczajne "Z poczty". Może być?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świetny pomysł... Jestem za...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Każdy kto ma ochotę może sobie do woli na Youtube oglądać i bawić się razem z nami (bo tak to traktuję) . To jest nieprofesjonalny filmik, którego nie wypada komukolwiek na stronę "wciskać". Bardzo źle bym się z tym czuł
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wciskać? "Optymalnych" to świstaki robią?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"wciskać" Jestem forumowym userem i chciałbym aby tak pozostało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|