Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Omlet z dżemem (Przeczytany 21527 razy)
|
friga
Go
|
A co ze szkodliwoscia bananow?Przeciez one sa importowane z cieplych krajow -co wiadomo a teraz tam jest zima! Wiec oni je importuja takie niedojrzale i w specjalnych magazynach gazuja srodkami azotowymi itp zeby dojrzaly!-wiec wiecej chemii to juz chyba nie da sie zjesc niz teraz w bananach! No chyba ze masz dostep do tych malych zielonych-to one sa troche drozsze i b.prawdziwe:)ale to malo prawdopodobne o tej porze roku:)
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
friga
Go
|
afmfo to juz chyba w tej syt lepszy ten "drzem niskoslodzony ze sklepu chodz lepiej w 5 min usmazyc polskie jablko.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Z szarą renetą i cynamonem są pyszne... robione oczywiście na masełku...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Wlasnie dzis taki zjadalam z rozsmazonym jablkiem i naprawde pycha! Az sie zastanawialam po co oni dodaja do tych dzemow cukier skoro samo jablko juz bylo takie slodkie ze nawet moj maz twierdzil ze bardzo slodkie a przeciez nie dodawalam cukru a co dopieo jakby jeszcze dodac cukier:(to by bylo niejadaalne!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Dziękuję Blackend, teraz ja też mogłam zobaczyć ten filmik. Już wiem co jutro jem na śniadanie! Dzięki
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|
|