|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale fanatycy tak mają, że nawet z odżywiania sobie religię zrobią! To wy jeszcze nie wiecie? Byc znaczy jesc ! A co Hamlet do czaszki gadal? Jesc albo nie jesc, oto jest pytanie! A co powiedzial Kartezjusz? Jem wiec jestem! A co znaczy Carpe Diem? Chwytaj jedzenie. Tak wiec, nie ma co sie smiac z fanatykow, wszystko wskazuje, ze maja racje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Sokratesa pominąłeś: "wiem, że jem"... I Heraklit powiedział, że "jedzenie płynie i po przepłynięciu już nie pozostaje takie samo"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cooleś cooleje coraz bardziej...w końcu zaplącze się w tych swoich linkach i się wycoolei na amen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coolawo reklamuje, ale lepsze to niż nic...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy ten człowiek nie ma w życiu ważniejszych spraw...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Moze i mial dopoki sie nie wycooleil. Mniemam, ze na jakiejs malo znanej LCHF Twardy jest
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jeszcze mi zazdrości, że synusiem Dr-a nie jest! No coolesiu nie da się, bo Dr ma tylko jednego synusia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jeszcze mi zazdrości, że synusiem Dr-a nie jest! No coolesiu nie da się, bo Dr ma tylko jednego synusia. Zdaje się, że chciałby być zootechnikiem z kursem serwowarstwa i może nawet nosić tupecik
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No ma się rozumieć! I to mgr inż. zootechniki i Mistrz serowarstwa!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ma się rozumieć! I to mgr inż. zootechniki i Mistrz serowarstwa! Podłość ludzka nie zna granic
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Typowe dla zakompleksionych fanatyków.
|