renia
|
E, Ola chyba nas nie czyta (przynajmniej nie logowaĹa siÄ od marca). vvv teĹź siÄ nie pokazuje...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
PowinniĹmy siÄ martwiÄ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem... Nikomu Ĺşle nie ĹźyczÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To tutaj nawet statystyki logowania siÄ prowadzi ? Â
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Jak rĂłwnieĹź statystki mÄ
drych oraz mniej mÄ
drych pytaĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
drych oraz mniej mÄ
drych pytaĹ...
A kto prowadzi ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
drych oraz mniej mÄ
drych pytaĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale u nas siÄ w ogĂłle nie odezwaĹa... Olu odezwij siÄ proszÄ... JesteĹ na ĹťO czy jakiejĹ innej niskowÄglowodanĂłwce? No jest na ketonowce jak widac z opisu, na Kwasniewskim nie jest, bo jest "niemodny i staroswiecki", nawet tutaj taki jeden pisal, ze wstydzi sie przyznawac, ze na nim jest, bo laski sie smieja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
E, Ola chyba nas nie czyta (przynajmniej nie logowaĹa siÄ od marca). vvv teĹź siÄ nie pokazuje... Adas pewnie rotuje internet z olejem slonecznikowym. Wg Fibonacciego powinien sie zalogowac niezabawem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
nie, bo tu ciÄ
gle gadajÄ
o polityce, a on gĹosowaĹ na Komoruskiego, a ten tylko juĹź bigos warzy . A i rotowaÄ nie chcÄ
 "niemodny i staroswiecki" zgadza siÄ. Jak mĂłgĹbym dziĹ lasce jakieĹ wyjaĹniÄ obrazowo moje Ĺniadanie?  . Jaskiniowiec
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, lemingi teraz maja wyjatkowo ciezkie zycie, dowiedzieli sie, ze demokracja nie polega na tym, ze wygrywa tylko peo i bigosowicz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Zyon, nie jesteĹ na bieĹźÄ
co, Olalalchf jest teraz adminem na Klasycznej (zresztÄ
na Keto chyba teĹź)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na klasycznej, czyli tam gdzie Matuvet? A na keto to znaczy gdzie, na Ketozie czy Keton?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Tak, tam gdzie Matu, a na keto to nie wiem dokĹadnie, ale pamiÄtam, Ĺźe ktoĹ jej gratulowaĹ stanowiska admina, ale zabij mnie, nie pamiÄtam gdzie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze wszyscy awansuja na tych grupkach a mnie banuja za nieprawomyslnosc i niepoprawnosc polityczna Wariowanie z bezglutenowymi bulkami tez uwazam za glupawke tak gwoli scislosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
No ale Ĺźeby tak czĹowiekowi wartoĹci odbieraÄ ,i jakie wrogie nastawienia na tych forumach majÄ
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WĹaĹnie! Sam bym siÄ zbanowaĹ na tym Forum za postawÄ, ale jakoĹ nie mam sumienia...  I jeszcze by mi to później przez rok w necie wypominali!
|
|
|
|
|
|
|
|
|