|
renia
|
Widać zdjęcia? Trzeba chwilkę odczekać - zanim się ukażą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapomniałam podać BTW w potrawie.
W 100g gotowej potrawy jest B 7,6 g T 16,2g W 1,6g
B:T:W wynosi 1 :2,1: 0,2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Namieszałam z tymi zdjęciami i są teraz w złej kolejności, ale może następnym razem wyjdzie lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Super Zrobię wg tego wzoru boczek Za jakiś czas. Tymczasem mamy karkówkę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja drugim razem dam trochę więcej tłuszczu...no i można tak zrobić - właśnie jak piszesz - boczek albo żeberka...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, mogę dać ten przepis u siebie? Jeśli przyślesz mi końcową fotografię, to uznam że się zgadzasz
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Smakowite nie ulega wątpliwości
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zaraz wy¶le Ci na pocztę wszystkie zdjęcia (od wczesnego dzieciństwa ) i wybierzesz sobie, które Tobie najbardziej odpowiada. Bardzo mi miło, że ten przepis zamie¶cisz na swoim blogu... Mnie też miło. Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Smakowite nie ulega wątpliwości Do tego prościutkie w wykonaniu i niezbyt drogie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mięso przyrządzane w kapuście kiszonej ma bardzo dobry smak. Można to zauważyć nawet po golonce w kapuśniaku...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Super, widzę, że teraz będziemy się bawić fotosikiem Ja robię podobnie tylko z boczkiem, podsmażam na chrupiąco i dokładam tak jak Ty kapuste, ale na koniec do smaku dodaje troche przecieru pomidorowego i całość duszę na patelni. Dzisiaj syn pytał się kiedy będzie znowu ten boczek
|
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Może to i dobre będzie. Niedawno jadłam coś podobnego ale wykonawca do potrawy dodał śmietany i dziwnie smakowało. Ja do potraw z kapusty smażę takie niby kotleciki z ziemniaków. Cos takiego jak Adampio robi do jajek sadzonych. Tarkuję na średniej tarce ziemniaka i albo smażę na wędzonej słoninie albo na smalcu a na koniec formuję 2 małe kotleciki. Kiedys, kiedyś to robiłam kluski ziemniaczane. A teraz nawet robi się to szybciej i równie dobrze smakuje. Do twojej karkówki będzie jak znalazł.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
kliknąłem tego linka i propozycje erotyczne mi się pokazały kazali klikać: czy OK? wybrałem: ANULUJ
|
|
|
|
|
|
|
|