|
MariuszM
Go
|
Nie za dużo tych jajców ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mniam! Mój "chleb" od czterdziestu czterech lat!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świetne... Gratuluję... U nas jest smalec tylko w 200g kostkach...
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Tak , mniam ale do pewnego czasu Bo po jakism czasie nie mozna na nie juz patrzec
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak mają niektórzy, szczególnie ci, co im DO nie wychodzi, albo co gorsza nawet "szkodzi".
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
No całkiem smacznie to wygląda, ale teraz pomidory są nie dobre. Najlepsze to gruntowe, albo malinówki.Trzeba niestety trochę poczekać, zanim się pojawią w handlu
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
No to mnie Pan pocieszyl Mysle ze wszytsko ma jakis umiar, i nie da sie jesc codziennie tego samego No i kazdy ma inne smaki, na zimno mnie te placki srednio smakuja wogole Pewnie 90% Optymalnych ma podobnie tylko wszytscy siedza cicho
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Dokładnie friga ja smażę je co jakiś czas, na zmianę z sernikiem czy którymś z chlebków optymalnych,bo tak jeść je non stop... obrzydnie się... no i mnie także najbardziej smakują tylko na ciepło, na zimno to tak sobie... Tak mają niektórzy, szczególnie ci, co im DO nie wychodzi, albo co gorsza nawet "szkodzi". Mnie ŻO wychodzi jak najbardziej ,o czym świadczy doskonale moje zdrowie (czyt.ustąpienie niektórych chorób i innych dolegliwości ) i świetne samopoczucie, pomimo,że placki to nie jest mój "chleb codzienny" a raczej "chleb cojakiśczasowy" a tak w ogóle, to o gustach i smakach ... sie nie dyskutuje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie 90% Optymalnych ma podobnie tylko wszytscy siedza cicho A czy jest obowiązek słuchać Kwaśniewskiego? NIE MA! Nie ma też żadnych podstaw do narzekania, gdy dieta niskowęglowodanowa nie działa!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
a tak w ogóle, to o gustach i smakach ... sie nie dyskutuje O wielu rzeczach się publicznie nie powinno dyskutować. O własnej diecie również, ponieważ jest to czynność fizjologiczna. A własna fizjologia jest intymnością, która nikogo nie powinna interesować. PS a propos niedyskrecji - właśnie podawali w Panoramie, że Kwaśniewski ten od zupy kapuścianej jest Wegetarianinem!
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Ciężko Cię czasem zrozumieć adminie... albo też Ty masz ciężko czasami zrozumieć innych... nikt tu nie mówi przecież o słuchaniu czy nie - Kwaśniewskiego jak napisałeś... no chyba ,że słuchanie Kwaśniewskiego to konieczność jedzenia tych placków codziennie... A jeśli nie powinno sie dyskutować o diecie ( mam na ten temat akurat odmienne zdanie ), to po co to forum? A o gustach i smakach to się nie dyskutuje i koniec kropka
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
a propos niedyskrecji - właśnie podawali w Panoramie, że Kwaśniewski ten od zupy kapuścianej jest Wegetarianinem! Czytałem o tym dzisiaj W sumie, to lepiej teraz wygląda niż jakis czas temu na kapuscianej
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W sumie, to lepiej teraz wygląda niż jakis czas temu na kapuscianej Bo dobrze zbilansowana dieta wegetariańska pozwala zdrowiej egzystować, niż na dietach mieszanych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepie pasuje 'Europoseł"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wolałbym już nie startować w żadnych Wyborach, ale jeśli trzeba będzie, to trudno.
|
|
|
|
|
|
|
|