administ
Go
|
A na to, to nie ma co liczyć. Doktor teraz wreszcie myśli o "niebieskich migdałach"... Bardzo jemu ten stan odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie bedzie nowego slowa na nowe milenium? ludzie nie beda mieli w co wierzyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie, bo Doktor teraz poświęca więcej czasu na rozmowy z Istotą z Wyższego Wymiaru, ale to już nie jest do publicznej wiadomości, starczą maszyny jądrowe na pustyni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co tak tu zamilkli? Dla mnie to nie jest komfortowa sytuacja, jak się pomniejsze ciała astralne z ochrony włóczą po całym domu i jeszcze zaczepiają, szukając kontaktu! Mało intymnie się robi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niech podpowiedza ile tego smalcu dac a ile bialka No i te bulki kukurydziane, czy nie zabiaja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja unikam zbóż, bo mi się zaczerwieniają spojówki po nim. Od czego -nie wiem, ale mój okulista mówi, że takie objawy wywołują pajęczaki które w mące są. ( w pl jest surowsza na nie norma niż w niemczech) - więc czasami to niekoniecznie gluten straszny w mące. Ot taka ciekawostka. Nie szukalam cóż to za pajęczaki sa w mące.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Trochę dziwna składnia zdań mi wyszła, z dołu przepraszam. Nie poręcznie na tablecie zmienia się układ zdań nie zaplanowanych...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tablety i smarkfony nie służą do pisania, a do świecenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja bym nie potrafił, za ciepło.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Można zawsze kilka koñczyn wystawić poza -w celach obniżenia temperatury
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko dwie kończyny można wystawić, to może być za mało.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zrobiłem dziś wersję glutenową. Mąka do naleśników pszenna 600 chyba. Smaczniejsze niż na ryżowej lub kukurydzianej. Wyrosły niczym pączki Najlepiej jest, gdy masa postoi z 30 min. Później dopiero przed smażeniem dodać pianę z białek. Racuszki na gorąco, plasterek masła na syczący łój na talerzu, cukier puder, parę borówek. lux
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie za dużo tłuszczu jak na dietę japońską?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
600 to klasa mąki, a nie jej masa Gavrochu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kierat we łbie to mało powiedziane, vvvoszu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie za dużo tłuszczu jak na dietę japońską? placki serowo-jajeczne to dieta Japończyków ? Myślałem, że przepis nr 14 w KK-700 . Mają trochę za mało tłuszczu w proporcjach i węglowodanu. Stąd dodatek masła i pudru.
|
|
|
|
|
|
|
|