Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Awaria , albo sabotaż (Przeczytany 9575 razy)
|
kristan
Go
|
Od wczoraj nie mam dostępu do własnej strony - www.jedzoptymalnie.plNie mogę się zalogować , ani otworzyć poszczególnych przepisów , w dziale Kulinaria. Dlatego informację pozwoliłem sobie umieścić na tym forum. Trudno odpisywać na każdy "awaryjny" email. Wystarczą telefony. Tęgie głowy pracują nad tematem. Co z tego wyniknie , zobaczymy w najbliższym czasie. Być może nowa szata graficzna , o ile dane będą do odzyskania , lub totalna klęska. Cierpliwości , proszę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zalogowałem się bez problemu - może się przyda ta informacja.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
logowanie bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Strona ładuje się bez problemów, ale przejście do poszczególnych przepisów w sekcji "Kulinaria" - niemożliwe
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Wejść na stronę każdy może. Zalogować się do "wnętrza" mogę tylko ja. Zonia dobrze odebrała komunikat - nie działają odnośniki przepisów , a to eliminuje całe przedsięwzięcie. Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zonia dobrze odebrała komunikat - nie działają odnośniki przepisów , a to eliminuje całe przedsięwzięcie.
Napisałeś "Nie mogę się zalogować , ani otworzyć poszczególnych przepisów , w dziale Kulinaria."
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Strona dziala!!!
Nie zmieniales ustawienia browsera albo czy nie sciagales jakiegos nowego programu "anty-cos tam" bo one lubia blokowac tego typu sprawy.
Wyglada na to, ze to tylko Ty masz problem.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
u mnie strona dziala,a 2 godziny temu jeszcze nie dzialala,czyli wzsystko gra
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Mam kolejne sygnały , że PRZEPISY w Kulinariach nie działają - u mnie też. Adam , Gwidon sprawdzcie czy pierwszy z kraju przepis sie rozwinie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
NIE nie dzialaja zadne przepisy kulinarne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, tylko testują ACTA w praktyce.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zaczęło się Na wszelki wypadek wszystko co tu przeczytam szybko zapominam - nigdy nie wiadomo kiedy przyjdą i stwierdzą kradzież własności intelektualnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Spokojnie....Niemcy nie podpisali ACTA. Nasi jak zwykle z choinki się urwali.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
sukces - acta dostała z buta Wszystko działa jak za starych dobrych czasów. Zmiany jednak nieodzowne... Nawet wiem jakie zmiany Brawo!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"...Jednak dzięki zatrzymaniu procesu ratyfikacji będziemy wciąż mogli bezpiecznie korzystać z różnych zamienników (chociażby w aptekach czy u mechanika), co również miała zablokować ustawa ACTA." Rynek suplementów, probiotyków itp. również obroniony. To też potężna maszyna spożywcza, równa farmaceutycznej. To być może jest przyjemne uczucie- pokazać "marchewkę", gdy zza pleców swobodnie powiewa "bacik"- ale to już dotyczy sposobu zawieszenia tej "umowy". Źródło bezczelnie przepisane z Netu do Netu. O, stąd!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
"acta" do tego wątku pasuje , jak pięść do nosa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
sukces - acta dostała z buta Wszystko działa jak za starych dobrych czasów. Zmiany jednak nieodzowne... Zgoda! Jak pięść do nosa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|