Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Wątróbka w pomidorach (Przeczytany 5479 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
fewa
Go
|
Jeszcze z pomidorem nie jadłam, a pomidory uwielbiam warto wypróbować, wygląda zachęcająco
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Teresa, ale podsunęłaś mi pomysł, żeby zrobić wątróbkę obsmażaną i duszoną w kapuście kiszonej. Powinno być super...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ta w pomidorach też apetycznie wygląda...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
fewa
Go
|
Teresa, ale podsunęłaś mi pomysł, żeby zrobić wątróbkę obsmażaną i duszoną w kapuście kiszonej. Powinno być super... Kapusta potrzebuje dużo czasu, a wątróbka chwile. Myślę tak: kapustę usmażyć/udusić i osobno usmażyć wątróbkę i potem jak będzie miękka kapusta połączyć, bo inaczej smak wątróbki uleci
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Może i tak...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ja jutro "tworzę" lazanię...ciekawe czy mi się ona uda? Jeśli tak, to "podzielę" się nią z Wami...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Można spróbować dać mnej cebuli, a dołożyć pieczarki i paprykę jak do karkówki u Reni.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|