adampio
Gość
|
Jest to sposĂłb. Ale przypieczona skĂłrka, to dla wielu najsmaczniejsze z ptactwa!
Tak, ale wyobraz sobie opalanie 10-ciu bazantow i -owek. Nie to mnie nie rajcuje. Jedna kaczke, jedna ges..tak. Ale 10 sztuk innego ptactwa. Ide na latwizne. W zamian dodam, ze  bazanty gotuja sie w smietanie z malsem i boczkiem. To jest kur.... sorrry, krolewskie jedzenie. Nawet bez sorki.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Adampio, ten przepis wydaje siÄ smakowity i masz zdjÄcie do niego, moĹźe byĹ tak przeslaĹ go do biura OSO? Ja bym to zrobiĹa za Ciebie ale strasznie bojÄ siÄ ACTA... Â Â Reniu, umowmy sie tak, ze jezeli znajdziesz ktorys z moich przepisow godny opublikowania, tgo prosze zrob to. NIech ludzie korzystaja. A my bedziemy szczesliwi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne. Nie ma sprawy. Tylko musisz swĂłj numer telefonu podaÄ bo przy przepisach jest on wymagany (podaj na priv - obiecujÄ, Ĺźe nie bÄdÄ w kĂłĹko wydzwaniaÄ... )...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Jasne. Nie ma sprawy. Tylko musisz swĂłj numer telefonu podaÄ bo przy przepisach jest on wymagany (podaj na priv - obiecujÄ, Ĺźe nie bÄdÄ w kĂłĹko wydzwaniaÄ... )... Ty mozesz kiedy tylko chcesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przepis juĹź wysĹaĹam. Chyba powinny byÄ w nim jeszcze podane iloĹci BTW w 100g potrawy...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
ale po co komu w 100 gr kiedy potrawa jest optymalna, czyli BTW zachowane.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pytaj siÄ mnie a ja Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Prosze Cie bardzo: B: 10,7 T: 23,4 W: 3,6
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
DziÄkujÄ Ci bardzo i wyĹlÄ te dane tak, Ĺźeby wszystko graĹo jak w szwajcarskim ...banku czy zegarku?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ponoc szwajcarskie zegarki juz chodza za szybko a banki "uwidaczniaja" konta milionerow, wiec z tymi szwajcaeami jest tak jak z ich serem. Duzo dziur.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Ponoc szwajcarskie zegarki juz chodza za szybko a banki "uwidaczniaja" konta milionerow, wiec z tymi szwajcaeami jest tak jak z ich serem. Duzo dziur. A wiesz Adamie, Ĺźe na ostatniej ciechociĹskiej Konferencji byĹa przedstawicielka szwajcarskich Optymalnych? Nawet przeczytaĹa swĂłj referat, ... dosyÄ wzruszonym gĹosem. To znaczy nie byĹo jej "do Ĺmiechu".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dziekuje adminie za zmiane tekstu. Milej niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Milej niedzieli.
Wzajemnie!Â