Zyon
|
Reżimowej to już chyba nikt nie ogląda. Jak to nikt? Zyon, Diogenes z Synopy, admin (z obowiązku ) i ja (bez obowiązku). Kto się jeszcze przyzna, ujawni i dołączy? Nie trzeba się ukrywać bo na reżimową będzie płacić od 2019 budżet czyli nie my( ) Ja rzadko, zwlaszcza od czasu, kiedy zaczeli sie scigac z TVNami na tepa propagande. Zazwyczaj wieczorem do herbaty rzuce okiem na WTyleWizji ale to zalezy tez od skladu. Lubie Janeckiego, bo poleca mnostwo ciekawych ksiazek, zwlaszcza naukowych, a on zafiksowany nt fizyki kwantowej i matematyki . A Ziemkiewicza z Wolskim lubie, bo duzo gadaja o historii. Oczywiscie doceniam subtelny, zlosliwy i inteligentny humor
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
Ale za dużo reklam walą do Discovery. Właściwie to już są same reklamy poprzerywane kilkuminutową treścią.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja wolę sobie z szujami dać spokój... W końcu doszłaś do wniosku, że Dobra Zmiana to szuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W miarę swoich możliwości staram się śledzić wydarzenia i działania polityków, ponieważ oni interesują się nami, czy nam się to podoba czy nie. Nieustannie chcą nas uszczęśliwiać, więc staję się ostrożny i podejrzliwy ilekroć słyszę, że chcą mi coś dać, obiecać i ogólnie dobrze mi zrobić. No i nie chciałbym przegapić co mi chcą cennego powiedzieć przedstawiciele "zbiorowej mądrości" narodu. Ale na na pewno nie mam racji. Tylko dlaczego takim wzięciem cieszy się wątek: Najnowsza historia Polski? Pewnie tu sami miłośnicy historii. Lubię nabijać się z prawdy, którą inni biorą jako rzecz świętą. Piszący na tym forum o polityce mają naprawdę predyspozycje do pisania skeczy kabaretowych. Mnie się to podoba. Ale czy przykładowo fanatyk jest w stanie to zrozumieć? Szkoda, bo im więcej do zabawy, zawsze weselej.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Fanatyk to fanatyk, nie myśli racjonalnie, więc się cudów nie spodziewaj Z niektórymi w rodzinie tematu polityki nie poruszamy, bo tak się umówiliśmy. Za bardzo się ekscytują
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lać do skutku aż zamilknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to miskę trzeba też podstawić, no chyba że jest się w gościach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W gościach to normalnie, na dywan.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szybko się wchłania i nikt się nie poślizgnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|