renia
|
Większość z nas przeszła od tradycyjnej kuchni wyniesionej z domu, poprzez różne dietetyczne głupoty, do żywienia niskowęglowodanowego i już raczej przy nim pozostanie. Nawet tego sobie nie wyobrażam... To już jest "oczywista oczywistość"... Nie smakuje mi nawet już inne jedzenie...Jakieś chude, suche, albo strasznie słodkie, albo z margaryną, albo na oleju...fuj... Jedzenie Optymalne, to jest zwyczajne jedzenie. A chude jedzenie jest sztucznie odtłuszczane "nienormalne"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Większość z nas przeszła.............do żywienia niskowęglowodanowego i już raczej przy nim pozostanie. Raczej tak, ale niekoniecznie. W przypadku wojen, klęsk żywiołowych i innych sytuacji braków żywności dla "optymalnych", może zaistnieć potrzeba/konieczność przejścia czasowo na WW. Wiadomo...Jak nie ma wyboru, to się je co "je"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Większość z nas przeszła.............do żywienia niskowęglowodanowego i już raczej przy nim pozostanie. Raczej tak, ale niekoniecznie. W przypadku wojen, klęsk żywiołowych i innych sytuacji braków żywności dla "optymalnych", może zaistnieć potrzeba/konieczność przejścia czasowo na WW. A co to znów za czarnowidztwo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Włacha, roślinki w czasie głodu? A zwierząt to nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ale na czarną godzinę jak znalazł
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tuszka szczura wędrownego to jakieś 100g mięsa, dwie takie na osobę utrzymają przy życiu przez kilka miesięcy, a pułapki żywołowne są koszmarnie proste do zrobienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
koszmarnie proste
Koszmarnie proste to jest gapienie się w telewizor. Rzeczy techniczne natomiast można spartolić na nieskończenie wiele sposobów. A z czynności, to nawet głupie płacenie kartą zbliżeniową można zrobić tak, że się nie uda.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Koszmarnie proste to jest gapienie się w telewizor. Ale jak w jednej ręce pilot, w drugiej piwko i coś zaswędzi?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wtedy trzeba pilnować, by nie podrapać się ręką, w której trzymamy piwo
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam pytanie w temacie, jaka proporcja na koronawirusa?
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Ja mam pytanie w temacie, jaka proporcja na koronawirusa? 1:2,5-3,5:0,8-1