sewero
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Musze sie pochwaklic ze od kiedy robie rozne przetwory sama takie jak paszet, boczek zawijany itd. to mojemu synowi ustapily alergie.Zostala jeszcze alergia na kurz i nie mam pojecia kiedy ona ustapi. Mam jednak nadzieje ze potrawy z jajek mi pomoga.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko jak to wytłumaczyć młodym matkom, które przestrzegają dokładnie porad pediatrów i książek z zaleceniami dietetycznymi dla maluchów... Karmią te swoje pociechy chemią i to w dobrej wierze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko jak to wytłumaczyć młodym matkom, które przestrzegają dokładnie porad pediatrów i książek z zaleceniami dietetycznymi dla maluchów... Nie widzę żadnej celowości tłumaczenia. Wręcz przeciwnie! Niech rosną te istotki jak na drożdżach i oby ich dużo było.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja widzę celowość bo mam wnuka...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Robię co mogę...chociaż to wcale nie jest takie proste...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słusznie czynisz! O własne geny trzeba dbać i starannie je pielęgnować!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdybym mogła decydować - a nie tylko doradzać - to wnuczek na pewno jadłby tylko optymalnie.On lubi bardzo jajka i mięso, ale lekarze pozwalają tylko na jedno jajko co drugi dzień...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie chcą Mamy posłuchać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Dziwacznie" jedzą skoro antybiotykami muszą się suplementować. I przykazań nie przestrzegają
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Dziwacznie" jedzą skoro antybiotykami muszą się suplementować. I przykazań nie przestrzegają Nie jest tak. Wnuk miał zapisany na receptę antybiotyk, ale wyzdrowiał bez bez niego. I to na pewno jest w dużej mierze moją zasługą. Gdybym nie mówiła im o konsekwencjach podawania antybiotyku, to na pewno podali by go dziecku (miał wtedy pół roku i zapaleni oskrzeli). A tak jest spokój. Dzieciak nie choruje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...bez, bez...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tak jest spokój. Dzieciak nie choruje... No to jest dobrze
|
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
|
Witam.Jest ciekawy a dane w nim zawarte przerażające niestet
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
|
Jak widać w końcowej części filmu ,eko proces kieruje francuzów w kierunku pastwiska, niestety.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A byli w miarę zdrowym narodem... Jedli dość tłusto i żyli długo - w porównaniu do średniej życia Polaków...
|
|
|
|
|
|
|
|