renia
|
Dzisiaj się dowiedziałam, że najwyższe dopłaty z Unii są do sadów ekologicznych...Polscy rolnicy, czy też sadownicy, mogliby to wykorzystać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj się dowiedziałam, że najwyższe dopłaty z Unii są do sadów ekologicznych...Polscy rolnicy, czy też sadownicy, mogliby to wykorzystać... Ale trzeba mieć swoich znających się na rzeczy europosłow. Choćby jednego!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj się dowiedziałam, że najwyższe dopłaty z Unii są do sadów ekologicznych...Polscy rolnicy, czy też sadownicy, mogliby to wykorzystać... Ale trzeba mieć swoich znających się na rzeczy europosłow. Choćby jednego! Koniecznie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepszy jest ten z dobrychdzieci, co go kwasy owocowe odkwaszają! Cud "odkwaszenia" warzyw i owoców wysnuto na podstawie alkaliczności moczu u wegetarian, ale otrzymują tak mało protonów w pożywieniu, że nerki nie wydalają, bo wszystko się oksyduje. I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to trudno cudze dzieci odróżnić.
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
A wegetarianie twierdzą, że..... Trzeba współczuć nic innego nie da się zrobić.Mózgi wegetarian działają w pewien "specyficzny "sposób.Żona jednego z Bitelsów ,która jest już w lepszym świecie do końca twierdziła, że wegetarianizm jest najlepszy dla ludzkości i tylko w nim upatrywać należy rozwiązania problemów wyżywienia ludzkości.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wegetarianie mają rację! Niech ten wegetarianizm będzie najlepszy na świecie z pożytkiem dla Optymalnych! PS i zaraz jakiś "góral" napisze na dobrychdzieciach, że "źle się dzieje u Optymalnych", bo propaguję wegetarianizm! Nie "góral", właśnie po to piszę, że Wegetarianizm i węglowodany nie są takie złe, aby u Optymalnych było lepiej!
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
AMEN
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tym bardziej, że sam Kwaśniewski stosuje wegetarianizm, czym publicznie się chwali! I chwała mu za to.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby jemu się lepiej poszczęściło niż Irenie Jarockiej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aby tylko tych "schabowych" z soi za dużo nie jadł, to będzie dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O to jest bardzo dobry "naukowy" argument! Nie wolno masła i śmietanki, bo są zasobne w EDCs !
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powoli staje sie kobieta jak Kopernik. No i ten niewskazany objaw -niski poziom tkanki tluszczowej w przeciwienstwie do autora.tekstu Panie Tomku jezeli nie jert to zbyt osobiste pytanie (40 lat na tluszczach zwierzecych) piersi (tors) w normie miseczka 75 A? Albo niech Pan nie odpowiada jeszcze popyt wzrosnie na masko smietanke i co ja biedny poczne jak cena skoczy?
|
|
|
|
|
|
|
|