Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Karkówka pieczona w śmietance (Przeczytany 30586 razy)
|
zofijeczka
Go
|
też tak lubię
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ba, a kto nie lubi, szczególnie jak zaserwują...
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dawniej wiele osób tak jadło, teraz "zdrowe diety" sprały im mózg, ale kto wie, kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak? A jelita niedziurawe? A glutenoza zdiagnozowana? A goraczka rotacyjna zdiagnozowana? A laktozozoza zdiagnozowana? A zespol zoltkowo-odstawienny jest? He?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja dzisiaj zrobiłam po długim czasie, dzięki Waszemu przypomnieniu. A upiekłam łopatkę w plastrach (w piekarniku w brytfannie), pod koniec zalałam ją śmietanką 36 % i parę ziemniaczków do tego i super. Pomidory miałam malinowe (oryginalne, bez modyfikacji). obiad lepszy niż w hotelu...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Brzmi dobrze....tak domowo!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
Tak? A jelita niedziurawe? A glutenoza zdiagnozowana? A goraczka rotacyjna zdiagnozowana? A laktozozoza zdiagnozowana? A zespol zoltkowo-odstawienny jest? He? Cholera no niczego jeszcze nie diagnozowałam tak poprostu freestyle jak nic nie szczyka i nie chrupocze to wychodzę, być może z błędnego założenia, że jest dobrze ale ostatnio moją starą zdezelowaną siłownię zamieno w super wylaszczony klub i zrobiono mi pomiary tak w ramach chłìtu marketingowego tych wszystkich magicznych rzeczy i dowiedziałam się że b.m.l. mam złe i generalnie 9kg niedowagi :/ i dostałam wykład od trenera że za 300 zł za godzinę z trenerem personalnym zrobią ze mnie ludzi ale na wstępie pan powiedział że mam jeść 2626 kalorii to był wesoły dzień
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z takim podejściem, długo w tym klubie nie potrenujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
No to będą musieli mnie przegonić, bo byłam tam pierwsza a poza tym tam niestety mam najbliżej . No i słuchałam go grzecznie i kulturalnie do samego końca i dopiero po 20 minutach zaczęłam się nabijać I zapytałam "serio? 9kilo? Tak Pan uważa? " na co on zaczął mruczeć coś pod nosem i chyba nie widział zabawnej strony całej sytuacji tak jak ja
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Normy, dziewczyno, wszędzie normy. Uciekłaś z korpolandu, to wiesz czym to pachnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cholera no niczego jeszcze nie diagnozowałam tak poprostu freestyle jak nic nie szczyka i nie chrupocze to wychodzę, być może z błędnego założenia, że jest dobrze Co za niefrasobliwosc! Dziewczyno, zycie bez glukometru, paskow ketodiastik, wagi i cisnieniomierza nawet nie rozpoczynaj dnia Popytaj Adama w jakiej kolejnosci co trzeba mierzyc, bo mi sie jeszcze myli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jonsey
Go
|
[Equote author=Jonsey link=topic=4634.msg385739#msg385739 date=1441015932] Cholera no niczego jeszcze nie diagnozowa³am tak poprostu freestyle jak nic nie szczyka i nie chrupocze to wychodzê, byæ mo¿e z b³êdnego za³o¿enia, ¿e jest dobrze Co za niefrasobliwosc! Dziewczyno, zycie bez glukometru, paskow ketodiastik, wagi i cisnieniomierza nawet nie rozpoczynaj dnia Popytaj Adama w jakiej kolejnosci co trzeba mierzyc, bo mi sie jeszcze myli ooo ale jak mi skacze ciśnienie to wiem , bez mierzenia bo mi facet wtedy z domu ucieka, to są pierwsze objawy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dać się zdiagnozować fachowcowi od służby chorobie, to zaraz wykryje u zdrowego osobnika z dziesiątkę chorób i przypadłości. I garść leków nierefundowanych do wykupienia, aby było wiarygodniej... A te dopiero ze zdrowego robią chorego przewlekle, czyli póki łyka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
[Equote author=Jonsey link=topic=4634.msg385739#msg385739 date=1441015932] Cholera no niczego jeszcze nie diagnozowa³am tak poprostu freestyle jak nic nie szczyka i nie chrupocze to wychodzê, byæ mo¿e z b³êdnego za³o¿enia, ¿e jest dobrze Co za niefrasobliwosc! Dziewczyno, zycie bez glukometru, paskow ketodiastik, wagi i cisnieniomierza nawet nie rozpoczynaj dnia Popytaj Adama w jakiej kolejnosci co trzeba mierzyc, bo mi sie jeszcze myli ooo ale jak mi skacze ciśnienie to wiem , bez mierzenia bo mi facet wtedy z domu ucieka, to są pierwsze objawy Ciekawy objaw skoku ciśnienia...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ooo ale jak mi skacze ciśnienie to wiem , bez mierzenia bo mi facet wtedy z domu ucieka, to są pierwsze objawy To sie nie liczy, bo nie ma norm. Trzeba sprawdzac z normami, najlepiej najnowszymi, bo wtedy latwiej zlapac jakiegos syndroma.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jonsey
Go
|
ooo ale jak mi skacze ciśnienie to wiem , bez mierzenia bo mi facet wtedy z domu ucieka, to są pierwsze objawy To sie nie liczy, bo nie ma norm. Trzeba sprawdzac z normami, najlepiej najnowszymi, bo wtedy latwiej zlapac jakiegos syndroma. No podobno są! Bo wtedy słyszę, że "przekraczam wszelkie normy" [Equote author=Jonsey link=topic=4634.msg385739#msg385739 date=1441015932] Cholera no niczego jeszcze nie diagnozowa³am tak poprostu freestyle jak nic nie szczyka i nie chrupocze to wychodzê, byæ mo¿e z b³êdnego za³o¿enia, ¿e jest dobrze Co za niefrasobliwosc! Dziewczyno, zycie bez glukometru, paskow ketodiastik, wagi i cisnieniomierza nawet nie rozpoczynaj dnia Popytaj Adama w jakiej kolejnosci co trzeba mierzyc, bo mi sie jeszcze myli ooo ale jak mi skacze cinienie to wiem , bez mierzenia bo mi facet wtedy z domu ucieka, to s± pierwsze objawy Ciekawy objaw skoku cinienia... powiem więcej, dla zdrowia psychicznego od czasu do czasu bardzo korzystny i zalecany
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|