grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam nadzieję że mój doradca finansowy Diognes wie o tym
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
tak, mój doradco dietetyczny. Oszust ze mną nie ma łatwego życia mimo, że czai się na każdym kroku. Ale doświadczenia prowadzą nas do mądrości do końca naszych dni (a wcale ona nie musi się pojawić) . Więc prawdopodobnie z niejednym jeszcze przyjdzie się zmierzyć za 6 zł euro mówiłeś że sprzedać ,a teraz radzisz w tej walucie oszczędzać ? To co jest grane panie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
za 6 zł gdy będzie to możesz sprzedać. Ale najpierw musisz na to poczekać. Chyba się nie doczekasz Ja Tobie nic nie radzę. Co to za porady przez drut. Wyrażam tylko swoją opinię. Zresztą powinieneś już wiedzieć, że dobry analityk finansowy nie inwestuje swoich pieniędzy - tylko klientów. Bo mniejsze ryzyko. A i równie znany jest jak i ten co obcina nogi pacjentom, bo małe blizny zostawia . Widziałeś onkologa co przyjmuje wlewy z trucizny? A pacjentom zaleca.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież pieniądze klientów brokera, są jego pieniędzmi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
za 6 zł gdy będzie to możesz sprzedać. Ale najpierw musisz na to poczekać. Chyba się nie doczekasz Ja Tobie nic nie radzę. Co to za porady przez drut. Wyrażam tylko swoją opinię. Zresztą powinieneś już wiedzieć, że dobry analityk finansowy nie inwestuje swoich pieniędzy - tylko klientów. Bo mniejsze ryzyko. A i równie znany jest jak i ten co obcina nogi pacjentom, bo małe blizny zostawia . Widziałeś onkologa co przyjmuje wlewy z trucizny? A pacjentom zaleca. Ja to nawet onkologa nie widziałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ładna polityczka była!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale lewicę pogrzebała...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak właśnie wygląda redystrybucja, więc spoczko.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gdy taki mądrala dał się zrobić, to co mówić o przeciętniaku? banki mają niedostateczne zabezpieczenia. Ale twierdzenie, że reprezentant banku współpracował z przestępcami jest zbyt daleko posunięte. W tym wypadku doszło bowiem do nieszczęśliwego zbiegu okoliczności -
śmierdzi na odległość.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten drugi wariant trenują już od powołania FED! Inflacja i zapożyczanie państwa na koszt przyszłych pokoleń, to najlepsza metoda, aby bogaci się bogacili, a biedni na nich tyrali bez buntu. No chyba, że się za mocno wyzyskuje, to wtedy zaczną się buntować.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak braknie na wódę i pety, to uruchomią taczki.
|
|
|
|
|
|
|
|