|
Blackend
|
Bo podobno większość społeczeństwa chce Dobrej Zmiany.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to spoko. Na "dobrą zmianę" jesteśmy też przygotowani!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponoć po brexicie będzie trudniej wyemigrować na wyspy.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ponoć po brexicie będzie trudniej wyemigrować na wyspy. Nie będzie trudniej. Mam na myśli nas. Ciapatym i wiernym będzie duuużo trudniej. Nas potrzebują.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wyjdą, nie wyjdą, specjalnie nie ma to większego znaczenia. No chyba, że 500+ tu będą w € wypłacać...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Złoty zrównuje się z Euro: KGHM zrobiło dwie darowizny miastom partnerskim: Gorlitz i Zgorzelec. Równo, po milionie. A że nie zawsze równo, to sprawiedliwie, więc by sprawiedliwie też było, to jednym w PLN, a drugim w EUR. Nie piszę komu w jakiej walucie, bo po co.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wyjdą, nie wyjdą, specjalnie nie ma to większego znaczenia. No chyba, że 500+ tu będą w € wypłacać... Naczelnik jest w sztosie ,kto wie ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
GBPPLN GBP/PLN 5.23282 -2.11% 20:48 funciak słaby bardzo. Może będzie jednak szansa, że kupimy po 4.5 zł - 4,0 złocisze. Długoterminowa to dobra inwestycja będzie. Zyskają na wyjściu z eurokomuny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
o! moje wizjonerskie spojrzenie podpowiedziało mi, że akcje będzie można kupić jeszcze taniej. I się chyba nie myliłem. Pieniądze z OFE mogą być podstawą nowych, ważnych przedsięwzięć - Kaczyńskihttp://stooq.pl/n/?f=1071733 więc i też prognoza o równych (niskich) emeryturach dla wszystkich , jest coraz bardziej wiarygodna.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dlaczego komuchy zaś rządzą w tym kraju? "Ślepa orgia oszczędzania prowadzi do wzrostu bezrobocia zamiast do zmniejszenia liczby osób bez pracy" - przestrzegł Gabriel w wywiadzie dla "Neue Osnabruecker Zeitung". bo rządzą w każdym. Dobra zmiana. http://stooq.pl/n/?f=1071751
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
o! moje wizjonerskie spojrzenie podpowiedziało mi, że akcje będzie można kupić jeszcze taniej. I się chyba nie myliłem. Pieniądze z OFE mogą być podstawą nowych, ważnych przedsięwzięć - Kaczyńskihttp://stooq.pl/n/?f=1071733 więc i też prognoza o równych (niskich) emeryturach dla wszystkich , jest coraz bardziej wiarygodna. Jak by tak DOKTOR wiedział jak ty ,to byś dzisiaj oszustów sponsorował
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To było do przewidzenia, że wyciągną łapska po resztę z OFE. Gospodarczo Naczelnik od Słońca Peru niczym się nie różni, jedynie walczą z sobą o przywództwo.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
było tego w ogóle nie zaczynać ( OFE ). Bo de facto i tak państwo sponsoruje emerytury (znaczy podatnicy). Bo to głównie od państwa zależy cena aktywów w portfelach OFE. A latami nabijaliśmy kabzy oszustów finansowych z zagranicy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
OFE to przekręt stulecia, mnóstwo pieniędzy wydrenowali od podatników, ale niestety ludzi łatwo skołować, dopiero się budzą jak zaczyna brakować do pierwszego.
|
|
|
|
|
|
|
|