Autor
|
Wtek: Znikająca gotówka (Przeczytany 616891 razy)
|
grenis
Go
|
Kibicuje mu, bo nie mam komu kibicować. Co mu będę życzył jak najgorzej. Jednak to mój kraj. Nie mam zamiennika (kraju i premiera od gospodarki). Rzuć nazwisko, tylko nie Korwina. To pokrytykuję. Sorry, ale ja jemu w podnoszeniu oplat i podatkow, zarzynaniu polskich przedsiebiorcow i rolnikow oraz wspieraniu obcego kapitalu nie bede kibicowac.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, "dobra zmiana" się dopiero rozkręca...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wiem, wiem dopiero sie rozkrecaja
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Była mowa o jakiejś extraklasie, co niby spadamy gdzieś: warszawa (PAP) - Pod względem skomplikowania systemu podatkowego Polska zajmuje obecnie 47. miejsce, co oznacza awans o 11 pozycji w porównaniu z zestawieniem z ubiegłego roku - wynika z najnowszego raportu "Paying Taxes 2017", przygotowanego przez firmę doradczą PwC i Bank Światowy. No co Ty, pieknie jest, nic tylko sie cieszyc 970 stron
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
970 stron A bo dla oszustów im więcej możliwości "kosztów uzyskania" - tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
970 stron A bo dla oszustów im więcej możliwości "kosztów uzyskania" - tym lepiej. Widocznie inni mają po 3 takie książki. że dla "zaklinaczy rzeczywistości"
Odkłamywaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziękuję za takich ''zamienników''. ''Profesjonalnych'' managerów z nadania jedynej właściwej partii ''broniącej'' prawa. Do obsadzenia stołków swojakami. informacje o tych nadużyciach pochodzą z audytu przeprowadzonego jeszcze za poprzedniego zarządu, który zmienił się dopiero w kwietniu bieżącego roku. - To porażający dokument, ale poprzedni prezes schował go do szuflady – powiedział na antenie prezes ZCh Police. http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zch-police-nieprawidlowosci-skandal,32,0,2204448.htmlhttp://telewizjarepublika.pl/w-klubach-go-go-za-pieniadze-spolki-szokujacy-audyt-w-policach,40946.html, gdzie tłumaczenie było takie, że „spotkałem Greka polskiego pochodzenia, zaprosiłem do restauracji i chciałem zachęcić do inwestowania, rozmowa była owocna, ale zakończyła się niepowodzeniem”. Jedna osoba wydała w ciągu trzech lat 1,2 mln zł – tak o wykorzystywaniu służbowych kart kredytowych mówił w Radiu Szczecin Wojciech Wardacki, prezes zarządu spółki Grupa Azoty Zakłady Chemiczne „Police” S.A. Niektóre płatności ze służbowych kart były regulowane bez wezwania, chodzi tu przede wszystkim o płatności w klubach go-go, delegacje po 9-10 tys
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Komu tu zawierzyć? Niemieckim mediom i ''Urbanom'' czy twardym danym z GUS-u? Pią, 25 Lis, 10:00 Nowe zamówienia w przemyśle w X wzrosły o 25,8 proc. rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Nowe zamówienia w przemyśle na eksport w X wzrosły o 31,4 proc. rdr - GUS PAP - Bizne Pią, 25 Lis, 10:00 Sprzedaż hurtowa przedsiębiorstw handlowych w X wzrosła o 4,1 proc. rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:10 Liczba nowych bezrobotnych w X spadła mdm o 8,1 proc. do 185,8 tys. - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:03 W końcu X w budowie było 742,2 tys. mieszkań, o 2,2 proc. więcej rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Wydajność pracy w okresie I-X wzrosła o 0,7 proc. rdr - GUS PAP - Bizness Pią, 25 Lis, 10:00 Bezrobocie wg BAEL w III kw. wyniosło 5,9 proc. - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Stopa bezrobocia w X wyniosła 8,2 proc. vs 8,3 proc. we IX - GUS Sprzedaż usług w transporcie w X wzrosła o 2,7 proc. rdr - GUS Obroty w handlu detalicznym w X wzrosły o 6,6 proc. rdr - GUS PAP - Biznes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Komu tu zawierzyć? Niemieckim mediom i ''Urbanom'' czy twardym danym z GUS-u? Pią, 25 Lis, 10:00 Nowe zamówienia w przemyśle w X wzrosły o 25,8 proc. rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Nowe zamówienia w przemyśle na eksport w X wzrosły o 31,4 proc. rdr - GUS PAP - Bizne Pią, 25 Lis, 10:00 Sprzedaż hurtowa przedsiębiorstw handlowych w X wzrosła o 4,1 proc. rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:10 Liczba nowych bezrobotnych w X spadła mdm o 8,1 proc. do 185,8 tys. - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:03 W końcu X w budowie było 742,2 tys. mieszkań, o 2,2 proc. więcej rdr - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Wydajność pracy w okresie I-X wzrosła o 0,7 proc. rdr - GUS PAP - Bizness Pią, 25 Lis, 10:00 Bezrobocie wg BAEL w III kw. wyniosło 5,9 proc. - GUS PAP - Biznes Pią, 25 Lis, 10:00 Stopa bezrobocia w X wyniosła 8,2 proc. vs 8,3 proc. we IX - GUS Sprzedaż usług w transporcie w X wzrosła o 2,7 proc. rdr - GUS Obroty w handlu detalicznym w X wzrosły o 6,6 proc. rdr - GUS PAP - Biznes Tylko i wyłącznie Naczelnikowi .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozumiem, czyli jednak jest dobrze, a będzie lepiej dzięki "dobrej zmianie"!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja jestem w tych 16% ,bo wyjechałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie ci co w sondażu udziału nie brali . Tak dla równowagi ,żeby sprawiedliwie było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|