Autor
|
Wtek: Nierówne paznokcie. (Przeczytany 159152 razy)
|
administ
Go
|
Zastanów się "Emil", kogo mogą interesować na tym Forum Twoje zapchane uszy? Laryngolog się nazywa taki lekarz, co jak do niego pójdziesz, to może doczekasz się życzliwej reakcji. I żadna "Edyta", nawet z Au Ci nie pomoże przez drut, czy WiFi i klawiaturę!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Od kilku dni budze sie z zataknymi uszami, ktore po kilku minutach wracaja do normy. Czy ktos spotkal sie z takimi objawami i co one moga znaczyc?
Hej Emilu! Zaciekawiło mnie to. A czy np. po schyleniu głowy, nisko, uczucie "zatkanych uszu" momentalnie ustępuje?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
a woskowina usunieta?
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Od kilku dni budze sie z zataknymi uszami, ktore po kilku minutach wracaja do normy. Czy ktos spotkal sie z takimi objawami i co one moga znaczyc?
Hej Emilu! Zaciekawiło mnie to. A czy np. po schyleniu głowy, nisko, uczucie "zatkanych uszu" momentalnie ustępuje? To jest tylko jak wstane z lozka i mija po kilku minutach.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Zastanów się "Emil", kogo mogą interesować na tym Forum Twoje zapchane uszy? Laryngolog się nazywa taki lekarz, co jak do niego pójdziesz, to może doczekasz się życzliwej reakcji. I żadna "Edyta", nawet z Au Ci nie pomoże przez drut, czy WiFi i klawiaturę! Wiem jak sie nazywa taki lekarz. Poniewaz niedawno rozpoczalem Diete Optymalna to moge robic jakies bledy, ktore moga sie objawiac wlasnie takimi reakcjami organizmu i stad moje pytanie. Czy wlasnie nie po to jest takie forum tematyczne zeby dzielic sie wiedza i doswiadczeniem? Po co ciagle kpic z niewiedzy jesli mozna kogos skierowac na wlasciwy tor?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... Czy wlasnie nie po to jest takie forum tematyczne zeby dzielic sie wiedza i doswiadczeniem?
Dobrze Ci z oczy patrzy , więc spróbuję odpisać na Twoje pytanie- tak, jak sam pojmuję istotę rzeczy. To forum jest po to, abyś zaczął samodzielnie myśleć i dokonywać wyborów, a nie żeby Ci dać kolejną "gotową receptę". Zdobędziesz wiedzę i doświadczenie, a wtedy Ty podzielisz się na jakimś innym forum według własnego widzimisię. ... Po co ciagle kpic z niewiedzy jesli mozna kogos skierowac na wlasciwy tor?
Uzbrój się w cierpliwość, wszak Admin ma specyficzne poczucie humoru i doceń to! A jeśli chodzi o "tor". Zalogowałeś się tu samodzielnie, czy ktoś Cię "wepchnął/dał receptę"? Jeśli dokonałeś tego sam, to już jesteś w torze!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Masz racje Emilu,masz racje. Pytalem czy nie masz problemow z zatokami ( boczne nosowe). Takie zatykanie to podstawowy symptom. A moje pierwsze pytanie " co maja uszy z sercem...." dotycza Twojego wpisu w temacie o sercu. Zakladaj zawsze nowy temat, jezeli takowy jest. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiem jak sie nazywa taki lekarz. No to jak wiesz, to po co zawracasz "kijem Wisłę"? Zapisz się do specjalisty i ci odetka, co trzeba ...
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Wiem jak sie nazywa taki lekarz. No to jak wiesz, to po co zawracasz "kijem Wisłę"? Zapisz się do specjalisty i ci odetka, co trzeba ... Przynosisz wstyd swojemu ojcu - ludzie licza na Ciebie , a Ty masz to gdzies. Po co tu jestes czlowieku?
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Ktos powiedzial mi tu na poczatku prywatnie: "admin ci w niczym nie pomoze" - mial swieta racje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Akurat jestem odmiennego zdania w tej kwestii. Moja bezcenna pomoc jest skierowana jednak do bardzo wąskiego grona osób, co mnie wogóle nie martwi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przyznam sie, ze liczylem na zyczliwa reakcje z tego forum, ale chyba zbyt wiele wymagam.
Jak wyszukałam Tobie artykuł o paznokciach, to mi nawet dziekuję nie "powiedziałeś". Ale chyba zbyt wiele wymagam...
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Przyznam sie, ze liczylem na zyczliwa reakcje z tego forum, ale chyba zbyt wiele wymagam.
Jak wyszukałam Tobie artykuł o paznokciach, to mi nawet dziekuję nie "powiedziałeś". Ale chyba zbyt wiele wymagam... Oczywiscie jestem Ci wdzieczny Reniu bo jak widac na Ciebie zawsze mozna liczyc. Zdenerwowalem sie bo prosze o pomoc , a osoba najbardziej zorientowana w tym temacie ciagle kpi z ludzi zamiast cos poradzic. Tu nie tylko o mnie chodzi, ale tak jest z kazdym , ktory zwroci sie o pomoc do admina. Kto ma najwieksza wiedze ze zrodla jak nie on? Czy to normalne, ze ktos z taka wiedza wysmiewa sie i kpi zamiast pomagac? Ktos to w koncu musial powiedziec publicznie, a moze juz powiedzial tylko wpis zostal usuniety?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie życie Go tego nauczyło. Jego Ojciec przez kilkadziesiąt lat bezinteresownie pomagał ludziom i za to część z nich Go wykpiła. Adminowi też nielekko się "obrywało" za pomoc i bronienie DO i Taty... Ja w ogóle się Jemu nie dziwię. To jest niewdzięczna pomoc...Ileż można udawać, że deszcz pada jak plują w twarz? Przy pomaganiu jest tak, że jeśli ktoś źle zrozumie, albo zignoruje rady, to potem ogłasza wszem i wobec, że jest "ofiarą" "kwaśniewskiego"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ktos to w koncu musial powiedziec publicznie, a moze juz powiedzial tylko wpis zostal usuniety?
Widać, że ktoś Ciebie "odpowiednio" nastawił do tego Forum i do Admina. Admin nikogo stąd nie wyrzucał, ani nie usuwał postów za same poglądy, jedynie za chamstwo. Nawet osoby, które bardzo broniły DO. Znam, Admina też prywatnie i wiem, że jest to osoba godna szacuku...
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Po co ta podejrzliwosc od razu? Za stary jestem zebym mial sluchac i dal sie nastawiac. Ze mna sprawa jest prosta. Zaczalem stosowac DO , a poniewaz ciezko samemu na poczatku wiec prosze o pomoc. Po co powielac cudze bledy skoro mozna skorzystac z wiedzy i doswiadczenia bardziej zorientowanych? Zamiast sledzic i doszukiwac sie czegos takiego to pomysl czy nie lepiej wejsc tutaj i zapytac. Ja tylko poprosilem o pomoc jak wielu - Ty odpowiedzialas, a admin wie najwiecej a nie pomoze.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Zapewniem Cie Reniu , ze dieta optymalna bylaby szerzej stosowana gdyby nie takie wlasnie przyjecia na forum.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty odpowiedzialas, a admin wie najwiecej a nie pomoze.
Gdzie ja coś takiego napisałam?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zamiast sledzic i doszukiwac sie czegos takiego to pomysl czy nie lepiej wejsc tutaj i zapytac.
Ja się niczego nie doszukuję. Sam pisałeś, że "ktos" Ciebie uprzedzał przed Adminem (teraz się dowiaduję, że to ja ) i że pewnie niewygodne posty są usuwane...to nie są moje wymysły...
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Czy to jest dziwne, ze szukam pomocy u zrodla? Do kogo mam isc, do lekarza, ktory powie, ze DO jest do dupy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|