Autor
|
Wtek: Nierówne paznokcie. (Przeczytany 158913 razy)
|
Emil
Go
|
Nie uwazam,ze sie nalezy informacja tylko prosze o nia. Kazdy kiedys zaczynal i korzystal z pomocy, ale ja juz nie chce miec do czynienia z takimi łoptymalnymi jak niektorzy tutaj. J a z DO nie zrezygnuje, raczej poszukam ludzi, ktorzy powiedza zyczliwe slowoi podziela sie wiedza. Zegnam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Nie uwazam,ze sie nalezy informacja tylko prosze o nia. Kazdy kiedys zaczynal i korzystal z pomocy, ale ja juz nie chce miec do czynienia z takimi łoptymalnymi jak niektorzy tutaj. J a z DO nie zrezygnuje, raczej poszukam ludzi, ktorzy powiedza zyczliwe slowoi podziela sie wiedza. Zegnam.
rozumiem Twoje rozgoryczenie, jesteś na etapie przebudowy organizmu i daleko jest Tobie do optymalności Kiedyś, jak staniesz się już radosnym i zdrowym człowiekiem to napewno zmienisz zdanie i zrozumiesz że własną pracą dochodzi się do jakichś standardów. Piszę tak bo nadal jesteś apatyczny. Trochę pokory dać z siebie....to jest wielka sztuka... ale jeszcze nie jest za późno skoro z DO nie rezygnujesz
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
rozumiem Twoje rozgoryczenie, jesteś na etapie przebudowy organizmu i daleko jest Tobie do optymalności Kiedyś, jak staniesz się już radosnym i zdrowym człowiekiem to napewno zmienisz zdanie i zrozumiesz że własną pracą dochodzi się do jakichś standardów. Piszę tak bo nadal jesteś apatyczny. Trochę pokory dać z siebie....to jest wielka sztuka... ale jeszcze nie jest za późno skoro z DO nie rezygnujesz Jesli umysl optymalnego ma wygladac jak twoj to robisz wieksze bledy niz ja.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Porad to wszyscy oczekuja wiec zacznij w koncu pomagac, a nie wymadrzac sie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... J a z DO nie zrezygnuje, raczej poszukam ludzi, ktorzy powiedza zyczliwe slowo...
Jeśli w tym tonie przekazałeś Reni poniższe, "życzliwe" słowa, to ... Nie gniewaj sie Reniu, ale dawno nie spotkalem tak tępej baby jak ty, brak slow
... nie brak mi słów i zapału żeby Ci współczuć, gdyż problem jest większy niż domniemane szumy. Ochłoń! Nie żegnam się, bowiem zakładam, że będziesz z uwagą obserwował To Forum.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
a pewnie, ze bede , nawet jak mnie wywala. Wy nikomu nie chcecie pomoc, no oprocz moze Reni i kilku innych. Wiekszosc patrzy z wyzszoscia i politowaniem na tzw gorszych bo nie optymalnych.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
To DD wcale nie jest takie zle jak mowisz. Moze błądzą jesli chodzi o zywienie, ale na pewno maja wiecej zyczliwosci nic Ty i Twoje forum. Sa przynajmniej zyczliwi i chetni do pomocy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wypada Renię przeprosić za nie najlepszą ocenę jej inteligencji.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Wypada Renię przeprosić za nie najlepszą ocenę jej inteligencji. Ocene podtrzymuje co nie znaczy, ze nie doceniam chec pomocy. Na DD jest wielu , ktorzy uwierzyli w DO i zostali tutaj potraktowani z gory, wrecz jak przyglupy. Poczytajcie posty jakie wam zadaj ludzie i odpowiedzi admina, adampio i paru innych przybocznych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie trzeba...
Ty zdecydowałaś, a mnie nie wypada naciskać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie, że nie wypada...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli dla zdrowej osoby o wadze 60 kg optymalne jest zjadanie (średnio) 30 g białka, 150g tłuszczu i 30g białka. Ja jem trochę za dużo węglowodanów...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
raczej poszukam ludzi, ktorzy powiedza zyczliwe slowoi podziela sie wiedza. Zegnam.
Jesli umysl optymalnego ma wygladac jak twoj to robisz wieksze bledy niz ja. jakie błędy? narazie widzę że nie potrafisz pisać polskimi literami....nie wysilasz... Wypada Renię przeprosić za nie najlepsz± ocenę jej inteligencji. Ocene podtrzymuje co nie znaczy, ze nie doceniam chec pomocy. oczekujesz pomocy od osoby którą zmieszałeś z błotem? ...porażka....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli dla zdrowej osoby o wadze 60 kg optymalne jest zjadanie (średnio) 30 g białka, 150g tłuszczu i 30g białka. Ja jem trochę za dużo węglowodanów... Kurczę, dwa razy napisałam białka... to drugie 30 g miało się oczywiście tyczyć węglowodanów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
raczej poszukam ludzi, ktorzy powiedza zyczliwe slowoi podziela sie wiedza. Zegnam.
Jesli umysl optymalnego ma wygladac jak twoj to robisz wieksze bledy niz ja. jakie błędy? narazie widzę że nie potrafisz pisać polskimi literami....nie wysilasz... Wypada Renię przeprosić za nie najlepsz± ocenę jej inteligencji. Ocene podtrzymuje co nie znaczy, ze nie doceniam chec pomocy. oczekujesz pomocy od osoby którą zmieszałeś z błotem? ...porażka.... Jak to miło, że Optymalni Panowie z tego Forum są takimi dżentelmenami... i wstawiają się za mną... Co ja bym sama tutaj durna baba poradziła sobie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czyli dla zdrowej osoby o wadze 60 kg optymalne jest zjadanie (średnio) 30 g białka, 150g tłuszczu i 30g białka. Ja jem trochę za dużo węglowodanów... Reniu ** - dieta optymalna średnio dla już zdrowych Uwaga: powyższe normy dla żywienia optymalnego są orientacyjne dla człowieka dorosłego, o wadze 60kg, przy umiarkowanej aktywności fizycznej, żyjącego w klimacie umiarkowanym na nizinach . Reniu nie przejmuj się takimi drobnostkami, nie czytaj dosłownie . Każdy jest inny, każdy dzień jest inny. U mnie najlepiej reguluje taki "stan rzeczy" głód. Muszę dodać,że od nadmiaru pożywienia (błędne postępowanie z własnym organizmem) też można być głodnym (osobiste doświadczenia)
|
|
|
|
|
|
|
|
|