|
renia
|
Dzięki Mariusz za słowa otuchy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co to jest jedzenie do woli? Przestańcie zdrowi zajmować się GRAMATURĄ! Zdrowi nie żrą lub nie głodzą się, a jedzą do woli wg proporcji dostosowanej do zapotrzebowania organizmu. Trzeba tylko wybrać sobie główne źródło energii, którym może być albo tłuszcz, albo węglowodany, ale nie białko! I tego trzeba się trzymać, bo jest zasada: "paliw mieszać nie wolno". PS jeśli ktoś twierdzi, że na Diecie Optymalnej odczuwa głód lub tyje, to znaczy, że nie zasługuje na Dietę Optymalną! Jest skazany na udrękę z własnego wyboru i niech nie oczekuje cudownych porad przez drut, bo na niegroźną przypadłość, która im doskwiera, nie ma lekarstwa! I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wypada Renię przeprosić za nie najlepszą ocenę jej inteligencji. Ocene podtrzymuje co nie znaczy, ze nie doceniam chec pomocy. Na DD jest wielu , ktorzy uwierzyli w DO i zostali tutaj potraktowani z gory, wrecz jak przyglupy. Poczytajcie posty jakie wam zadaj ludzie i odpowiedzi admina, adampio i paru innych przybocznych. Nie bardzo rozumie ostatnie zdfanie w tej wypowiedzi. Czy moglbys napisac jeszcze raz, bardziej zrozumiale. Czytam watek i nagle nie rozumie tej kwestii, wiec dalej nie moge czytac bo nie pojme zakonczenia. A juz je widze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Np. "Stat'owi" przez to takie leczenie forumowe się bardzo pogorszyło...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie bardzo rozumie ostatnie zdfanie w tej wypowiedzi. . To Ty pewnie tak ciężko "kumający" jesteś jak ja... Pewnie tak. Ale ja o to nie mam do nikogo pretensji. To taka moja prywatna przypadlosc. Ciezko kumajacy
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli dla zdrowej osoby o wadze 60 kg optymalne jest zjadanie...
BTW 1:2,5-3(lub więcej):0,5(lub 1 w zależności od jakości białka) Czyli po naszemu - jak rybka na urlopie nad morzem prosto ze smażalni, to więcej jej zjemy, bo to marne białko i głodni będziemy. A jak budyń żółtkowo-śmietankowy to zjemy nie wiele, bo szybko się nim nasycimy. Bez liczenia i zamartwiania się czy dość zjadłem bo...wg wyliczanek trzeba jeszcze dojeść, lub co gorsza się głodzić
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli dla zdrowej osoby o wadze 60 kg optymalne jest zjadanie...
BTW 1:2,5-3(lub więcej):0,5(lub 1 w zależności od jakości białka) Czyli po naszemu - jak rybka na urlopie nad morzem prosto ze smażalni, to więcej jej zjemy, bo to marne białko i głodni będziemy. A jak budyń żółtkowo-śmietankowy to zjemy nie wiele, bo szybko się nim nasycimy. Bez liczenia i zamartwiania się czy dość zjadłem bo...wg wyliczanek trzeba jeszcze dojeść, lub co gorsza się głodzić Ja już od dłuższego czasu nie liczę (jedynie na siebie) i nie ważę...ale "na oko" wiem mniej więcej ile zjadam...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A jak budyń żółtkowo-śmietankowy to zjemy nie wiele, bo szybko się nim nasycimy. Bez liczenia i zamartwiania się czy dość zjadłem bo...wg wyliczanek trzeba jeszcze dojeść, lub co gorsza się głodzić Święte słowa, kiedyś potrafiłem zjeść 8 żółtek z 20g masła i 200g śmietanki+czekolada gorzka. Obecnie 4-5 żóltek bez masła z połowa kubka śmietanki+gorzka czekolada nasyca mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A candidę leczy? Bo żal mi tej "Edyty" z antyp(ł)odów na dobrychdzieciach!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że leczy ale trzeba w to mocno uwierzyć, a potem zadzwonić i... stanie się cud - prosto przez drut.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To po jaką cholerę "Edyta" z Au tak się męczy z tą swoją dietą i skrobaniem języka z grzyba! Trzeba mu dać telefon do Davida! I stanie się cut przez drut!
|
|
|
|
|
|
|
|