Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
A nie za mała ta "kohorta", bo jak Doktorowi przebadali dietę naukowo ci od "żelaznych bułek" na 55 odżywiających się wysokotłuszczowo, to gadali, że "za mało"... W zasadzie mógłbym opublikować to badanie w formie książkowej z moim komentarzem biochemicznym, ale nie mam na to czasu. Fajna książka by z tego wyszła. Proszę, niech wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Jasne, tylko czy to coś radykalnie zmiania w praktyce?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic a nic, i to jest właśnie piękne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli można się normalnie wyspać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak dziecię niepokalane...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to teraz tylko do składania podpisu własnoręcznego raczej potrzebne tylko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W telefonach już wystarczy odcisk palca, a że papier odchodzi do lamusa, więc na co komu nauka pisania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ma dwa miesiące. Karmiona piersią (nieoptymalną). Cierpi na zaparcia. Jak pomóc? Jestem w rozpaczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ma dwa miesiące. Karmiona piersią (nieoptymalną). Cierpi na zaparcia. Jak pomóc? Jestem w rozpaczy. Pewnie za mało błonnika! Ale ja się na tym nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale dlaczego "klacze", skoro bardziej długością ciąży pasują krowy, które mają identycznie jak kobietyy? A konie muszą czekać na potomstwo średnio rok bez miesiąca!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziwne że tam Merkel nie było
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ma dwa miesiące. Karmiona piersią (nieoptymalną). Cierpi na zaparcia. Jak pomóc? Jestem w rozpaczy. Dramatycznie brzmiało Twoje wołanie o pomoc. Napisz Zofio czy rady podane przez Gavrocha i Admina pomogły? Jeśli tak to nie czytaj dalej mojej sugestii, bo po co zmieniać coś jak działa. Jeśli zaś nie bardzo pomogły, to zastępczo rozważ czy aby nie spróbować połączyć rady udzielanej przez Doktora (tj. podać jedną suszoną śliwkę do zjedzenia) jednocześnie z dwoma, trzeba żółtkami. Jak organizm potraktuje odmownie taki mix to znaczy że ma alergię na białko żółtka i należy wówczas zaniechać czasowo dalszego podawania żółtek. Czyli mówiąc wprost NIE POPRAWIAĆ DOKTORA. Mam nadzieję, że nie ma potrzeby zastosowania mojej sugestii, bo nie trzeba reformować najlepszego.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ma dwa miesiące. Karmiona piersią (nieoptymalną). Cierpi na zaparcia. Jak pomóc? Jestem w rozpaczy. Dramatycznie brzmiało Twoje wołanie o pomoc. Napisz Zofio czy rady podane przez Gavrocha i Admina pomogły? Jeśli tak to nie czytaj dalej mojej sugestii, bo po co zmieniać coś jak działa. Jeśli zaś nie bardzo pomogły, to zastępczo rozważ czy aby nie spróbować połączyć rady udzielanej przez Doktora (tj. podać jedną suszoną śliwkę do zjedzenia) jednocześnie z dwoma, trzeba żółtkami. Jak organizm potraktuje odmownie taki mix to znaczy że ma alergię na białko żółtka i należy wówczas zaniechać czasowo dalszego podawania żółtek. Czyli mówiąc wprost NIE POPRAWIAĆ DOKTORA. Mam nadzieję, że nie ma potrzeby zastosowania mojej sugestii, bo nie trzeba reformować najlepszego. Ni4mowlakowi dać śliwke i żółtka?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście, można spróbować, szczególnie jak to niemowlę jest cudze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|