admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej przez całe życie się szczepić (sery, śmietany, kiszonki), co daje jako takie zdrowie, lub jednorazowo się wyszczepić mRNA przeciw COVID-19 co daje 100% zdrowie, bo po zejściu gorzej już być nie może.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W żołądku prztytakiej kwasowości, to tylko jakieś ekstrema acidofinne są w stanie przeżyć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mojego młodszaka, 3 latka, dziewczynka, wyczuwam w pocie (pociła się w upały na główce) zapach przejrzałych owoców, albo coś podobnego. Rano w oddechu czuć zapach jabłuszek, taki przyjemny. Wzmożonego pragnienia brak, oddawania moczu też. Mocz ma raczej normalny kolor i zapach. Rozwija się prawidłowo, apetyt w normie, przybiera na wadze, dieta Ww, może ze zwiększoną ilością tłuszczu. Niepokojące czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziwne, nic mi nie przychodzi do głowy, jeśli objawem "choroby" jest tylko taki zapach.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziewczyna zamienia wodę w wino, a ty się martwisz ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do martwienia daleko, ale nie chcę kłuć niepotrzebnie, chociaż morfo zrobić może by było wskazane...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Rozwija się prawidłowo, apetyt w normie, przybiera na wadze, dieta Ww, może ze zwiększoną ilością tłuszczu. Niepokojące czy nie? Ogranicz T i zobacz jak zareaguje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A może starczy płyń do kąpieli zmienić na początek?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A może starczy płyń do kąpieli zmienić na początek? Też o tym pomyślałem, że szampon może dawać taki aromat w połączeniu z potem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pocenie się główki dziecka może też być spowodowane niedoborem witaminy D3...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Raczej odpada, to słoneczne dziecko, stawiam na upał, bo teraz już spokój.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie tam " po zapachu" skojarzyła się błonica na pierwszy rzut, ale to tak absurdalnie niemożliwe,, że tylko szampon na drugą myśl mi przyszedł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gnojek nieszczepiony, więc mogłoby być, ale brak innych objawów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bez dodatkowych objawów- wykluczone.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale dlaczego wybrali kohortę łowców-zbieraczy, a nie jedzących w naturze zdrową dietę śródziemnomorską lub 5*wio?
|
|
|
|
|
|
|
|
|