|
|
|
renia
|
...ale po schodach w dół biega na trzech... pamiątka po złamaniu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ale po schodach w dół biega na trzech... pamiątka po złamaniu... Tak samo jak moja piesa, ziemniaków też nie je. Za to wczoraj jak się z nią podzieliłem ogonem to ładnie ogonkiem merdała i się uśmiechała.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam takie odczucie, że wszystko co optymalne to psom najlepiej smakuje... żółtka bez białek, mięso , kiełbasa, podroby...a jak grilla obwąchuje jak mięso jest na mim...zastanawiam się czy nie boi się, że nos sobie oparzy... ale nic nie weźmie... ...ale to nie ten wątek...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ale to nie ten wątek... Ale są zwierzątka podobne do dzieci, czasem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i to bardzo...o zwierzętach też można godzinami opowiadać tak jak o dzieciach... jak dwie osoby z pieskami spotkają się na spacerze...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne, jak miałem psa, to na spacerze zawsze ktoś się znalazł do pogadania - o pieskach oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No tak! Człek się chce przejść spokojnie na spacer, a tu nachalnie zaczynają podrywać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No właśnie! Ja to nie jestem pewien czy bym chciał być podrywany.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego, tak na wszelki wypadek - obecnie psa nie mam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W razie czego jest zawsze pies do obrony... tylko nie wiadomo czy on ma bronić czy jego trzeba bronić przed spotkanym psem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ostatnio tak podrywałem: szła laska (nawet zgrabna) z pieskiem, który strasznie szczekał i walał się ze strachu po całym chodniku, a ja na to, coby z wprawy nie wyjść: "Ten pies wymaga terapii psychologicznej!" No i zgodnie z przewidywaniami - mało mnie wzrokiem nie zabiła!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ostatnio tak podrywałem: szła laska (nawet zgrabna) z pieskiem, który strasznie szczekał i walał się ze strachu po całym chodniku, a ja na to, coby z wprawy nie wyjść: "Ten pies wymaga terapii psychologicznej!" No i zgodnie z przewidywaniami - mało mnie wzrokiem nie zabiła! To dobry sposób jest, ale psi psycholog drogi pewno.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Czy dziecku moze szkodzic jak mama zje jajko -bialko tego jajka?
|
|
|
|
|
|
|
|