administ
Go
|
pol roku temu w pracy zemdlala ot tak... Pewnie jej się ciąża uroiła!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wtedy chyba nie miala takich planow Ogolnie od jakiegos czasu ma jakies problemy ale ma tez niestety dietetyka czy gastrologa, jak zwal tak zwal. Troche mi szkoda, ale widze ja zawsze z litrowa butla coli wiec dietetyk moze nakazal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Może do tej coli niech dojada zdrowe batoniki węglowodanowe, to jej ulży...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale batoniki to tylko do cola light zero sugar, a na normalnej coli trzeba jeść chips or corn flakes. I w żadnym przypadku red meat jeść nie wolno, bo się stanie fat, tylko chicken&no fat! I jeszcze minerals&vitamins supplemantation for pregnent. O i teraz to można jej poradzić, jak fachowy dietetyk, że będzie zdrowiuśka. Wprawdzie urodzi wcześniaka, bo taka lebiega ciąży nie donosi, ale teraz to norma, więc nie ma co dziewczyny stresować. A i jeszcze niech rodzi przez cesarkę, bo to straszne rodzić naturalnie! A do tego niemodne dziś.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mi jej naprawde szkoda Lubie ja i chcialbym pomoc ale obawiam sie, ze pomoc moze znacznie ochlodzic "stope towarzyska" wiec sam nie wiem co robic. Prewencyjnie nie robie nic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To bąknij jeszcze o 5*wio i będziesz miał czyste sumienie, że więcej się już nie da zrobić!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Az taki zepsuty nie jestem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto lepiej będzie potrafił wspomóc OSO w propagowaniu Diety Optymalnej? "Nie muszę, ale chcę", bo jestem to winien Tacie i Optymalnym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo się z tego cieszę... może Ty nie tak bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Życie często samo pisze takie scenariusze, które nam by do głowy nie przyszły... Tak, że różnie może być ale tylko lepiej... zbliżamy się do ściany, dalej spadać się nie da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nuż, widelec będzie lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie może byc lepiej, taka tradycja
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A nuż, widelec będzie lepiej... Komu? Czy tak "ogólnie"?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nuż, widelec będzie lepiej... Komu? .............. W miejsce kropek wstaw sobie dowolne słowo...
|
|
|
|
|
|
|
|